fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 13 Aprilie 2020

Un bărbat din oraşul sucevean Solca, plecat în Germania la cules de sparanghel, a murit în cursul zilei de sâmbătă, 11 aprilie. Soţia acestuia, care l-a însoţit peste hotare, a fost sfătuită să nu iasă din camera în care este cazată.

Publicat in Moldova
Noul coronavirus este de 10 ori mai mortal decât virusul responsabil de gripa A (H1N1) care a apărut la finalul lunii martie 2009 în Mexic, conform Organizației Mondiale a Sănătății, care a făcut apel la o ieșire „lentă” din măsurile de carantină, scrie AFP.

Publicat in Sanatate
Combinatul siderurgic Liberty Galaţi a informat, luni, printr-un comunicat de presă, că a fost confirmată infectarea unui angajat cu virusul COVID-19.

Publicat in Moldova
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, luni, alte 17 decese ale unor persoane infectate cu noul coronavirus. Bilanțul epidemic urcă astfel la 331 cazuri mortale în România.

Publicat in Sanatate
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat, luni, la Galaţi, în contextul pandemiei de coronavirus, că o eventuală relaxare a măsurilor impuse ar putea apărea după 15-20 mai sau 1 iunie.

Publicat in Sanatate

Procurorii și-au continuat audierile și cercetările în dosarul care îl privește în mod direct pe primarul orașului Panciu, Iulian Nica. Astăzi, finul primarului, Ionuț Bută, din cadrul Serviciului Urbanism al Primăriei Panciu, a fost reținut pentru 24 de ore, informează realitatea.net.


Publicat in Moldova
Ctitorul bisericii din localitatea vasluiană Vadurile a umplut lăcașul de cult cu flori, fiecare ghiveci reprezentând un credincios.

Publicat in Moldova
Poliția Română transmite printr-un comunicat de presă că numărul faptelor de violență în familie a crescut cu 2,3% în luna martie, în contextul izolării la domiciliu determinate de pandemie.

Publicat in Social
O anchetă epidemiologică a fost demarată de către reprezentanţii DSP Iaşi după ce un preot şi un dascăl de la biserica lipovenească din Târgu Frumos au fost confirmaţi cu noul coronavirus.

Publicat in Sanatate
Peste 2.000 de români care nu au respectat perioada de autoizolare au fost puși în carantină instituţionalizată de la intrarea în vigoare a ordonanţelor militare. De asemenea, aproape 400 s-au ales cu dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor, potrivit datelor comunicate de Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3