fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 15 Mai 2020

Două persoane care au participat la o altercație, în timpul protestului din Piața Victoriei, au fost duse la secția de poliție pentru identificare și pentru luarea măsurilor legale, anunță Jandarmeria București.

Publicat in Social
După impunerea de către Guvern a stării de alertă, nu este necesară declaraţie tip pe propria răspundere pentru deplasarea în interiorul localităţii de domiciliu, dar nici în interiorul zonelor metropolitane, acolo unde sunt acestea constituite.

Publicat in Administratie Locala

Invitat: Cosette Chichirau, deputat USR


Publicat in Reporter TV
Vasile Badea, bărbatul cunoscut sub numele de „Spartacus” din Rahova, a fost trimis în judecată după scandalul provocat în ziua de Paşte în cartierul bucureştean. El este acuzat de ultraj şi distrugere, după ce a avariat o maşină de poliţie.

Publicat in Justitie
Scandal uriaș în după-amiaza zilei de joi, 14 mai, în cartierul romilor din comuna Mitocu Dragomirnei a judeţului Suceava. Un cetăţean italian a încercat să recupereze o datorie de la o familie sub ameninţarea unui pistol. Bărbatul care a vrut să-şi facă singur dreptate a fost încătuşat de poliţişti.

Publicat in Moldova
Încă 14 persoane infectate cu noul coronavirus au murit în România, numărul celor decedaţi din această cauză ajungând la 1.070, informează vineri Grupul de Comunicare Strategică.

Publicat in Sanatate
Un copil de 3 ani, din localitatea vasluiană Puieşti s-a rănit grav în timp ce se juca în curte. Un elicopter SMURD a aterizat în localitate pentru a-l prelua.

Publicat in Sanatate
Statul român va intra in posesia terenurilor din Băneasa ale lui Puiu Popoviciu. Înalta Curte a respins joi contestația omului de afaceri Puiu Popoviciu împotriva deciziei de confiscare a celor 224,6 de hectare din nordul Capitalei. Miliardarul este condamnat definitiv și plecat în Anglia, de unde urmează să fie extrădat.

Publicat in Justitie
Crimă îngrozitoare, urmată de sinucidere, într-o comună din Argeș. Un bărbat de 47 de ani și-a ucis cu sălbăticie soția, cel mai probabil azi-noapte, când cele două fiice ale lor, de 3 și 11 ani, dormeau.

Publicat in Social
Compania Arctic Găești, județul Dâmbovița, a decis testarea profilactică a tuturor contacților de muncă din hala de producție „asamblare uși", după ce DSP Dâmbovița a descoperit două cazuri de COVID-19 pe 7 și 9 mai.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3