fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 08 Mai 2020

Un bărbat din localitatea Popeşti, care se manifesta agresiv şi a rănit un poliţist, a fost imobilizat şi condus la audieri, a anunţat, vineri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş.

Publicat in Social
Primul tren special destinat transportului lucrătorilor sezonieri români în Austria va pleca peste două zile duminică, 10 mai, din Timişoara, numărul total de locuri fiind aproximativ 350, informează vineri CFR Călători.

Publicat in Social
Autoritățile au raportat vineri seară un număr de 25 de noi decese din cauza Covid-19, astfel că bilanțul total al deceselor înregistrate în țara noastră a urcat la 923. În cursul zilei de vineri, au fost anunțate în total 35 de decese, cel mai ridicat bilanț zilnic de până acum. Grupul de Comunicare Strategică precizează că acest lucru vine ca urmare a schimbării sistemului de raportare a cazurilor și identificării unui număr de decese neraportate.

Publicat in Sanatate
Bărbatul suspectat că a bătut cu bestialitate și a jefuit o bătrână care se plimba cu nepoțelul în Piatra-Neamț ar fi fost eliberat înainte de termen pe baza Legii recursului compensatoriu, a declarat, vineri, prefectul George Lazăr.

Publicat in Moldova
Managerul Spitalului Judeţean Arad, Carmen Lucuţa, a fost suspendat din funcţie.

Publicat in Sanatate
O tânără din Bistrița a fost prinsă în flagrant în timp ce încerca să mituiască doi polițiști.

Publicat in Justitie
Poliţiştii timişeni au fost sesizaţi, vineri, că angajata unui hypermarket din Timişoara a găsit un plic cu suma de 30.000 de euro, care nu a fost revendicat încă de nimeni, încercându-se identificarea posesorului acestor bani.

Publicat in Social
Oamenii de ştiinţă au descoperit aproape de 200 de mutaţii genetice ale noului coronavirus. Acest lucru i-a ajutat să afle în ce fel se adaptează virusul când se transmite de la o persoană la alta. Nu avem de ce să ne temem de aceste mutaţii, susțin specialiștii, scrie Mediafax.

Publicat in Sanatate
Numărul cazurilor de persoane infectate cu noul coronavirus de la Spitalului Clinic „Dr. C. I. Parhon" din Iaşi a urcat la 19 în ultimele zile, fiind vorba de 11 cadre medicale şi opt pacienţi, informează Agerpres.

Publicat in Sanatate
Mai bine de jumătate din pacienții COVOD-19 pozitiv tratați la Spitalul de Boli Infecțioase Iași s-au vindecat. Statisticile arată că rata vindecării este de 52% față de 23%, câr este cea de la nivel național.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3