fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 03 Iulie 2020

Un fost ofițer al Securității, consilier local în Timiș, și-a recunoscut, în premieră, în instanță calitatea și a demisionat din funcție.

Publicat in Justitie
Un bărbat, în vârstă de 50 de ani, peste care, vineri, în oraşul Negreşti, s-a prăbuşit un mal de pământ, a fost scos la suprafaţă mort de lucrătorii Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) "Podul Înalt" al Judeţului Vaslui, care au încercat să-l salveze.

Publicat in Moldova
Un tânăr de 25 de ani din Botoşani a fost trimis în judecată de procurori după ce a întreţinut relaţii sexuale cu o copilă de 13 ani. Mai mult decât atât fata a rămas şi gravidă.

Publicat in Moldova
Robert avea 24 de ani şi era însoţitor de zbor. A plecat de acasă miercuri, 1 iulie, şi a fost găsit vineri, 3 iulie, spânzurat de un copac într-o zonă împădurită din Iaşi, scrie „Adevărul”.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Nădlac II – Csanadpalota au descoperit, ascunși în interiorul  a două automarfare conduse de doi cetățeni români, şaisprezece cetăţeni din Siria și Afganistan, care încercau să iasă ilegal din ţară.

Publicat in Social
În urma a 8 percheziții efectuate în Giurgiu, a fost destructurată o grupare infracțională bănuită specializată în trafic de minori.

Publicat in Justitie
Scena a fost înregistrată în Myrtle Beach, o staţiune litorală din Carolina de Sud (Statele Unite).

Publicat in Panorama
Adrian Tudor, viceprimarul oraşului Târgu Jiu, a demisionat, vineri, din PSD şi a acuzat acţiunea concertată a actualei conduceri judeţene „de eliminare sau marginalizare a social-democraților respectați și promovarea în partid și în poziții de putere a unor foști membri și lideri PDL Gorj".

Publicat in Administratie Locala
O instanță din Istanbul a condamnat la închisoare vineri patru activiști pentru drepturile omului, printre care și doi foști lideri ai filialei din Turcia a Amnesty International, aceștia fiind găsiți vinovați de „activități teroriste”, a anunțat ONG-ul potrivit AFP.

Publicat in Eveniment
Grupul Lactalis a decis închiderea unităților de producție Floreni și Vatra Dornei din cadrul societății Dorna Lactate.

Publicat in Companii
Pagina 1 din 3