fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 01 Ianuarie 2021

Pompierii și polițiștii din Cluj Napoca au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament din zona Gării din municipiu.

Publicat in Social
Un tânăr din Franța a murit după ce o petardă extrem de puternică i-a explodat în mână, deflagrația pulverizându-i practic, jumătate de cap. Altul a fost grav rănit la față.

Publicat in Eveniment
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat vineri, 1 ianuarie, alte 3.938 de infecții cu coronavirus și 74 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Caz şocant în noaptea de Anul Nou în oraşul spaniol Torrejon, din apropierea Madridului.

Publicat in Eveniment
O prostituată din Cugir, județul Alba, care de-a lungul vremii a primit peste 160 de amenzi pe care nu le-a plătit, a fost obligată de instanța de judecată să presteze 300 de ore de muncă în folosul comunității.

Publicat in Social
Pluginul Adobe Flash Player, care le-a permis utilizatorilor să asculte și vizioneze conținut audio și video pe primele browsere web, nu va mai funcționa la începutul anului acesta, scrie BBC, preluat de Știrile Pro TV.

Publicat in IT
În noaptea de Revelion, la numărul unic de urgenţă 112 au fost sesizate 3.598 de evenimente, care au necesitat intervenţia structurilor Ministerului Afacerilor Interne.

Publicat in Social
Imagini cu mii de păsări moarte pe asfalt sau incapabile să mai zboare din cauza focurilor de artificii din centrul istoric al Romei au fost difuzate de presa italiană.

Publicat in Eveniment
O adolescentă de 15 ani a devenit mamă în noaptea de Revelion, fetiţa acesteia fiind primul născut din 2021 din Botoşani.

Publicat in Moldova
Un tânăr şofer recalcitrant a tăiat calea ambulanței, care transporta victima unui accident produs la Schitu Duca. Poliţiştii ieșeni l-au încătușat.

Publicat in Social