fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 15 Aprilie 2021

Procurorii au dispus reținerea celor doi angajați ai Consiliului Județean Gorj, după ce, săptămâna trecută, trei oameni de afaceri au fost retinuti și ulterior puși sub control judiciar. Conform anchetatorilor, aceștia sunt cercetați pentru obținere ilegală de fonduri, prin prezentarea de documente false.

Publicat in Justitie
Premierul Bulgariei, Boiko Borisov, a demisionat de la conducerea guvernului său de coaliţie, în urma alegerilor parlamentare din luna aprilie, informează Agerpres, care citează BTA şi DPA.

Publicat in Eveniment
Șefa Direcției pentru Agricultură Caraș-Severin a fost reținută de procurorii DNA.  Potrivit anchetatorilor, Felicia Gabriela Mehedințu, este cercetată pentru abuz în serviciu.

Publicat in Justitie
Fostul lider al PSD Liviu Dragnea a solicitat Judecătoriei Sectorului 5 să fie eliberat condiţionat din închisoare, unde execută o pedeapsă de 3 ani şi 6 luni în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Şapte foşti parlamentari de Bistriţa-Năsăud au decis să acţioneze în instanţă Parlamentul României şi îşi cer pensiile speciale înapoi, acţiunea fiind înregistrată pe rolul tribunalului judeţean în cursul zilei de miercuri, scrie Agerpres.

Publicat in Justitie
Guvernul a aprobat în ședința de joi proiectul de lege care prevede implementarea rețelelor 5G în România. Potrivit proiectului, furnizorii de comunicații vor putea utiliza în rețelele 5G numai tehnologii, echipamente și programe software de la producători autorizați în prealabil prin decizie a premierului, pe baza avizului CSAT. De asemenea, documentul prevede că România va ține cont de obligațiile față de UE și SUA.

Publicat in IT
Primarul comunei Comăna, Viorel Grusea, a fost reţinut pentru ultraj de Parchetul de pe lângă Tribunalul Braşov, după ce ar fi ameninţat cu moartea doi poliţişti.

Publicat in Administratie Locala
Trăim într-o țară a extremelor, cel puțin din perspectivă financiară. Sunt oameni care își cumpără mașini mai scumpe decât locuința în care stau și pentru care aparențele înseamnă totul. Un fenomen similar poate fi identificat în companiile sau regiile subordonate primăriilor sau consiliilor județene, unde directorii acelor firme subordonate autorităților locale câștigă salarii lunare de 3 ori sau chiar de 5 ori mai mult decât cei care i-au numit funcție, direct sau indirect.

Publicat in Politica Locala
Ford conduce detașat topul celor mai vândute mașini de import la începutul acestui an.

Publicat in Auto
Conform datelor publicate de DRPCIV, Ford România a înregistrat o cotă de piață de 10,88% în primele 3 luni din 2021, în creștere cu 3,94 puncte procentuale , comparativ cu aceeași perioadă din 2020. Această creștere vine pe fondul unei scăderi de 22% a pieței totale auto de la 33,000 de unități înmatriculate în primul trimestru din 2020, la 25,800 în aceeași perioadă din 2021.

Publicat in Auto
Pagina 1 din 3