fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 02 Iunie 2021

Datoria României rămâne relativ moderată (48% din PIB – n.red.)” arată agenţia americană de evaluare financiară, Moody’s, într-un raport publicat la 1 iunie.

Publicat in Companii
Polițiștii din Roman, județul Neamț, au indisponibilizat 9.463 de pachete de țigarete, susceptibile a fi provenite din contrabandă, în urma opririi unui autoturism condus de un conducător auto, de 47 de ani, în municipiul Roman.

Publicat in Moldova
Viitorul Schengen trebuie să fie marcat de extinderea către statele membre ale UE care nu fac încă parte din spațiul Schengen, întrucât este „o așteptare legitimă” și „o obligație legală pentru acele țări evaluate ca fiind pregătite pentru aderare”, arată noua strategie Schengen a Comisiei Europene.

Publicat in Eveniment
Marius Şumudică este noul antrenor al echipei de fotbal CFR Cluj, a anunţat, miercuri, campioana en titre a României, pe pagina sa de Facebook.

Publicat in Liga I
Elena Udrea este vizată de un nou dosar. Fostul ministru a fost reclamat de procurorii Direcției Naționale Anticorupție că ar fi divulgat de secrete de stat.

Publicat in Justitie
Deputatul bihorean Mihai Ioan Lasca a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Oradea la 2 ani de închisoare cu suspendare și 120 de zile de muncă în folosul comunității, pentru infracțiunea de loviri și alte violențe, scrie bihorjust.ro. El este acuzat că în vara lui 2019 a blocat în trafic un șofer pe care l-a bătut.

Publicat in Justitie
Trei angajați ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene au căzut două etaje cu liftul instituției sâmbătă spre miezul nopții. Ce căutau la acea oră în minister? Cristian Ghinea spune că aceștia lucau la Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Publicat in Social
Doi copii, un bebeluş de numai trei luni, şi un băieţel de aproape 2 ani, au fost găsiţi fără suflare, cu trupurile pline de vânătăi. Din primele cercetări, chiar mama copiilor este suspectă de dubla crimă: i-ar fi bătut pe cei mici, până când n-au mai respirat.

Publicat in Social
Poliţiştii clujeni au prins  patru persoane care au încercat să se urce în avioane folosind teste COVID-19 false. Cele 4 persoane sunt acuzate acum de fals în înscrisuri sub semnătură privată şi uz de fals, fapte pedepsite de Codul penal iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor celor implicați.

Publicat in Social
Un tânăr în vârstă de 22 de ani din Buhuși este după gratii, acuzat că și-a ucis tatăl în bătaie și apoi l-a îngropat în curtea casei, în locul unde fusese săpată o latrină. 

Publicat in Moldova
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30