fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 02 Iulie 2021

Mai multe filtre de poliţie au fost organizate, vineri, între Braşov şi Bran, după ce la numărul de urgenţă 112 a fost primit un apel privind o şicanare în trafic, în care ar fi fost implicată şi o armă care s-a dovedit a fi falsă.

Publicat in Social
Compania aeriană Lufthansa va opera începând de vineri, în premieră, patru zboruri săptămânale de pe Aeroportul Internaţional Iaşi spre hub-ul din Frankfurt.

Publicat in Administratie Locala
Ministerul de Interne a anunțat, vineri seara, audierea unui suspect bănuit de comiterea crimei de la Corbu, unde în noaptea de joi spre vineri un bărbat a fost omorât, iar fiica acestuia violată. Potrivit surselor G4Media, suspectul ar fi un pasionat al jocurilor de noroc, iar una din variantele luate în calcul de anchetatori este că ar fi pătruns în locuință în scop de jaf.

Publicat in Justitie
Femeia din județul Satu Mare care şi-a bătut băiețelul de 6 ani în timpul unei transmisiuni live pe internet a rămas temporar fără cei trei copii ai ei. Comisia Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi pentru Protecţia Copilului a dispus ca aceştia să ajungă la rude apropiate, informează Portalsm.ro.

Publicat in Social
Polițiștii din Oradea au reținut, pentru 24 de ore, un tânăr de 23 de ani bănuit de comiterea infracțiunilor de tentativă de tâlhărie și, respectiv viol, relatează realitatea.net.

Publicat in Justitie
Un bebeluş mort a fost găsit vineri în toaleta unei benzinării din Capitală.

Publicat in Social
Peste 170 de țestoase moarte au ajuns pe o plajă din Sri Lanka după ce o navă a luat foc și s-a scufundat în largul coastei de vest a țării, luna trecută. Este cel mai mare dezastru marin din Sri Lanka, spun specialiștii, potrivit The Guardian.

Publicat in Panorama
Momentul exploziei de la Petromidia a fost surprins de o persoană aflată pe malul Mării Negre, aceasta filmând chiar când avea loc deflagrația care a dus la moartea unei persoane și la rănirea a altor cinci.

Publicat in Social

Un angajat al rafinăriei Petromidia a decedat ca urmare a exploziei produse vineri, iar alte cinci persoane se află în îngrijire la Spitalul Judeţean Constanţa, potrivit unui comunicat al Rompetrol.


Publicat in Social
O explozie urmată de incendiu s-a produs vineri la o instalaţie de la Rafinăria Petromidia din Năvodari, IGSU precizând că, din informaţiile primite până la acest moment, două persoane ar fi rănite.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3