fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 18 Septembrie 2021

Preşedintele Partidului Naţional Liberal (PNL), Ludovic Orban, a afirmat sâmbătă, la Şcoala de Vară a Tineretului Naţional Liberal (TNL), că este convins că la congresul din 25 septembrie reprezentanţii TNL vor vota liber şi că nu se vor lăsa controlaţi şi îndrumaţi să voteze altfel decât cum gândesc ei, scrie news.ro. „De multe ori m-am gândit că poate aş fi putut conduce mai bine PNL cu reprezentanţi ai TNL decât am făcut-o cu unii care zic că sunt maturi şi înţelepţi”, a afirmat preşedintele PNL.

Publicat in Parlament
Cântărețul Dorin Anastasiu a murit, la vârsta de 78 de ani.

Publicat in Social
Agresorii jurnaliștilor și ai activistului de mediu bătuți crunt într-o pădure din județul Suceava sunt liberi. Cei patru, care au fost reținuți inițial, au fost puși sub control judiciar.  Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei a dispus luarea măsurii preventive a controlul judiciar.

Publicat in Moldova
O fetiţă în vârstă de un an şi o lună a fost preluată în stare gravă, vineri noaptea, de un echipaj medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, după ce a fost găsită de familie cu capul într-o găleată cu apă.

Publicat in Moldova
Patru bărbaţi, cu vârste cuprinse între 24 şi 44 de ani, au fost reţinuţi în urma agresării a doi jurnalişti şi a unui activist de mediu care realizau un documentar despre tăierile ilegale de păduri din judeţul Suceava, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava.

Publicat in Moldova