fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 02 Septembrie 2021

Un deținut care a evadat joi din Penitenciarul Târgu Jiu a fost prins pe o stradă din localitate, anunţă IPJ Gorj.

Publicat in Justitie
Ministrul interimar al Justiţiei, Lucian Bode, a anunţat joi că va aviza proiectul Programului „Anghel Saligny".

Publicat in Guvern
Federaţia Română de Fotbal a anunţă că partida de pregătire dintre reprezentativele de tineret U21 ale României şi Angliei, programată vineri, pe stadionul Steaua, nu se va mai disputa.

Publicat in Fotbal international
Ministrul Afacerilor Interne, Lucian Bode, afirmă că până în prezent au fost deschise aproximativ 200 de dosare penale legate de adeverinţe sau certificate de vaccinare falsificate, în acestea fiind cercetate 400 de persoane.

Publicat in Justitie
Un fenomen extrem de rar, a fost surprins de mai mulţi turişti, în masivul Ceahlău și Vârful Moldoveanu. Efectul „Gloria” se formează atunci când umbra unui obiect sau a unei persoane se proiectează pe un nor sau o zonă cu ceață. Imaginile spectaculoase au fost postate pe o rețea de socializare.

Publicat in Moldova
Specialiştii Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică (CERT-RO) atenţionează în legătură cu o campanie de tip scam ce vizează compania Dedeman.

Publicat in IT
Guvernul a se va întruni vineri, de la ora 16.00, într-o ședință în care miza principală este adoptarea Programului Național de Dezvoltare „Anghel Saligny”, în valoare de 10 miliarde de euro, informează HotNews. Premierul Florin Cîțu a anunțat miercuri seară că l-a revocat pe ministrul Justiției, Stelian Ion, care nu a avizat proiectul „Anghel Saligny” și că acest program va fi adoptat în următoarea ședință a Executivului.

Publicat in Guvern
O familie din Sibiu s-a trezit cu o factură la curent în valoare de peste 130.000 de lei, iar după mai multe petiții trimise către compania de electricitate, singurul lucru care s-a rezolvat a fost schimbarea contorului.

Publicat in Social
În primele opt luni din 2021 nivelul înmatriculărilor de autoturisme noi în România a atins 79.320 unități, o creștere de 7,59% față de perioada similară din 2020, respectiv 73.723 unități, anunță ACAROM - Asociația Constructorilor de Automobile din România și DRPCIV.

Publicat in Auto
Partidul Social Democrat a publicat, joi, textul moţiunii de cenzură împotriva Guvernului Cîţu.
Social-democraţii susţin în document, intitulat „Stop sărăciei, scumpirilor şi penalilor! Jos Guvernul Cîţu!", că singura soluţie pentru ca România să iasă dintr-o continuă criză politică, economică şi socială este ca Guvernul Cîţu să plece urgent de la conducerea ţării.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3