fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 29 Aprilie 2022

Preşedintele belarus Aleksandr Lukaşenko a declarat vineri, într-un discurs susţinut în timpul unei vizite la o societate agricolă din regiunea Gomel, că datorită „dictaturii în Belarus domneşte ordinea şi bunăstarea", în timp ce cetăţeni din „Occidentul bogat" vin la el în ţară ca să cumpere sare.

Publicat in Eveniment
Social-democraţii anunţă că site-ul PSD a fost indisponibil vineri seara, timp de aproximativ 15 minute, „în urma unui atac cibernetic venit dinspre Federaţia Rusă".

Publicat in Parlament
Fostul campion Wimbledon, Boris Becker, a fost condamnat la 2 ani și jumătate de închisoare pentru că a ascuns bunuri pentru a evita să-și plătească datoriile, încadrându-se astfel la fraudă fiscală.

Publicat in Panorama
O bătrână de 85 de ani, din comuna ieșeană Popricani, a fost violată de un individ de 30 de ani. Bărbatul a intrat noaptea în casa victimei și a profitat de faptul că bătrâna era imobilizată la pat și nu avea cum să se apere.

Publicat in Justitie
Un argeşean în vârstă de 26 de ani, care şi-a însuşit portofelul căzut din buzunarul unui trecător, a fost identificat şi reţinut de poliţişti, urmând să fie prezentat vineri în faţa magistraţilor pentru stabilirea măsurilor preventive.

Publicat in Social
Bărbatul care a împuşcat mortal un pădurar din cadrul Ocolului Silvic Strâmbu Băiuţ, judeţul Maramureş, a fost condamnat definitiv la 17 ani şi 4 luni de închisoare, a anunţat, vineri, Parchetul General.

Publicat in Justitie
Primarul Sectorului 5 al Capitalei, Cristian Popescu-Piedone, este urmărit penal de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzat de abuz în serviciu în legătură cu salubrizarea din sector.

Publicat in Justitie
Arome îmbietoare, preparate proaspete și gust desăvârșit sunt doar câteva dintre ingredientele care îți vor face ziua mai bună. Food court-ul Palas le propune ieșenilor noi gusturi, fiind constant într-un proces de upgrade pentru a răspunde tuturor cerințelor în materie de preparate culinare. De curând, s-au inaugurat restaurantul pop-up The Box, cu delicii  din carne, și locația Minis, unde gurmanzii pot încerca clătite olandeze.

Publicat in Timp Liber
Apariția neașteptată și, mai ales, evoluția imprevizibilă a virusului SARS COV2 au surprins lumea medicală și au generat o mobilizare mondială în abordarea terapeutică și ulterior în cea de prevenție. Elementul surpriză rămâne evoluția la distanță, 1-6 luni, a simptomatologiei încadrată în entitatea patologică Long Covid (Covid de lungă durată).

Publicat in Sanatate
Fostul primar al Sectorului 5 al Capitalei Daniel Florea a ajuns, vineri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA).

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3