fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 13 August 2022

Înotătorul român David Popovici a cucerit medalia de aur în proba de 100 m liber, sâmbătă, la Campionatele Europene de nataţie de la Roma, cu un nou record mondial, 46 sec 86/100.

Publicat in Alte Sporturi
Vestigii arheologice vechi de 7.000 ani au fost descoperite, în apropiere de Târgu-Neamţ, de o echipă de arheologi din cadrul Complexului Muzeal Naţional Neamţ. 

Publicat in Moldova
Procurorii antidrog din Satu Mare au descoperit o cultură de cannabis supravegheată cu drona în timpul unei percheziții. Ei au mai găsit 15 kilograme de droguri pe care suspecții le creșteau în propria curte. Drona o foloseau ca să verifice stadiul culturii sau să vadă dacă sunt oameni în preajmă.

Publicat in Justitie
În ultimele zile am fost pe mai multe dintre șantierele Primăriei unde se implementează proiecte cu finanțare de la bugetul local sau finanțare prin fonduri europene.

Publicat in Administratie Locala
Şase persoane au fost transportate la spital în urma unui accident produs în municipiul Iaşi, fiind implicate două autoturisme.

Publicat in Social
Un bărbat care conducea deşi avea permisul reţinut a fost prins în trafic de poliţiştii din Ilfov, aceştia fiind nevoiţi să îl urmărească întrucât nu a oprit la semnal, iar ulterior autoturismul a lovit gardul unei case din Pantelimon. În urma testării, s-a stabilit că bărbatul consumase două substanţe psihoactive.

Publicat in Social