fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 29 Septembrie 2022

Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”

Publicat in Anchete
Fiscul din Iași a descoperit că o femeie de afaceri a cheltuit în trei ani 5,8 milioane de lei pe care nu-i poate justifica. Ofensivă împotriva „banilor la negru”

Publicat in Slideshow HOMEPAGE
Un bărbat a fost trimis în judecată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Botoşani după ce a ucis două femei şi a întreţinut relaţii sexuale cu fiica de 13 ani a concubinei sale, potrivit unui comunicat trimis de procurori joi, citat de Agerpres.

Publicat in Moldova
Ministrul Educației Sorin Cîmpeanu și-a anunțat demisia joi seară. El urma să aibă o discuție în această seară cu premierul Nicolae Ciucă despre acuzațiile de plagiat la adresa sa.

Publicat in Educatie
Joi, 29 Septembrie 2022 21:19

A murit actorul Alexandru Arșinel

Actorul Alexandru Arşinel a murit joi la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, au declarat, pentru Agerpres, surse medicale.

Publicat in Social
3 ani de închisoare cu suspendare pentru ucidere din culpă: aceasta este pedeapsa primită de mama gemenilor care au murit, anul trecut, după ce au căzut de la etajul 10 al unui bloc din Ploiești. Copiii în vârstă de 2 ani erau nesupravegheați. Instanța i-a interzis femeii și unele drepturi, dar decizia nu este definitivă.

Publicat in Justitie
Un bărbat în vârstă de 34 de ani s-a aruncat de la etajul unui bloc situat în Sectorul 2 al Capitalei. 

Publicat in Social
Treizeci şi opt de persoane, în principal rezidenţi ruşi, au fost arestate în Muntenegru sub suspiciunea de spionaj, a dezvăluit joi cotidianul local Pobjeda, citând surse neidentificate, potrivit Reuters.

Publicat in Eveniment
Pavel Pchelnikov, manager de PR al Căilor Ferate Ruse, a fost găsit, miercuri dimineață, împușcat în casa sa din cartierul Kolomenskaya Embankment.

Publicat in Eveniment
Un taximetrist de 22 de ani din județul Iași era cât pe ce moară, după ce fost înjunghiat de un adolescent de 15 ani și abandonat în câmp. Băiatul îl solicitase pentru o comandă și l-a atacat pe șofer în timpul cursei.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 4

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30