fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 28 Ianuarie 2023

Un tehnician care lucra la un pisoar telescopic, care se retrage în sol atunci când nu este folosit, a murit zdrobit de dispozitiv, în centrul Londrei.

Publicat in Panorama
Petr Pavel, fost şef al Comitetului Militar al NATO şi susţinător al sprijinului militar pentru Ucraina, a câştigat sâmbătă alegerile prezidenţiale din Republica Cehă cu 58,25% din voturi, potrivit rezultatelor parţiale după numărarea a 99,74% din buletinele de vot, informează agenţiile de presă internaţionale, citate de Agerpres.

Publicat in Eveniment
Două tinere din judeţul Iaşi au fost rănite, sâmbătă, după ce maşina în care se aflau a intrat într-un şanţ, pe DJ 208G, în localitatea Ştefan cel Mare, a informat Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Neamţ.

Publicat in Social
Doi inspectori în cadrul Direcţiei Generale Antifraudă Fiscală au fost plasaţi în arest la domiciliu, după ce ar fi cerut mită administratorului unei firme pentru a aplica o sancţiune mai mică decât cea prevăzută de lege pentru neregulile constatate, a informat, sâmbătă, DNA.

Publicat in Justitie
Să fii antreprenor nu e lucru ușor, știm bine. Dar e un pic mai simplu când ai compartimentare flexibilă în funcție de nevoile tale de business și de ritmul tău de creștere.
În Silk District îți vei putea mări biroul de la 250 mp până la 3.000 mp pe etaj în fiecare fază, iar la finalul fazei a treia te vei putea bucura de până la 9.000 mp pe etaj pentru echipele tale.
Din septembrie 2023 în Iași!

Publicat in Imobiliare
Răsturnare de situație în cazul familiei Rotundu, românii din Danemarca acuzați că și-au maltratat bebelușul. Tinerii părinți au fost declarați nevinovați.

Publicat in Justitie
Dacă tancurile ruseşti ar ajunge la Kiev, ar începe al "Treilea Război Mondial", a declarat vineri ministrul italian al apărării, Guido Crosetto, în cadrul unei conferinţe la Roma pe tema "Perspective europene pentru o apărare comună”.

Publicat in Panorama
Trupele ucrainene sunt angajate într-o confruntare „feroce" cu forţele ruse care încearcă să preia controlul asupra localităţii Vugledar, în sud-vestul Doneţkului (estul Ucrainei), unde luptele s-au intensificat în ultimele zile, relatează France Presse.

Publicat in Eveniment