fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 09 Ianuarie 2023

Suedia va restabili serviciul civil obligatoriu, eliminat în anul 2008, având în vedere degradarea situaţiei de securitate în zonă ca urmare a războiului din Ucraina, a anunţat luni premierul suedez Ulf Kristersson, potrivit agenţiei EFE.

Publicat in Eveniment
Polițiștii brăileni au descoperit un număr record de păsări sălbatice vânate la locuința unui armurier. Mergând pe fir, oamenii legii au descoperit și cinci italieni care au împușcat ilegal rațe și gâște sălbatice.

Publicat in Social
Un bătrân în vârstă de 88 de ani, din Brăila, a fost la un pas să-și piardă viața după ce a căzut în gol, în puțul liftului.

Publicat in Social
O româncă din Spania a fost ucisă, duminică, de un senegalez. Femeia a fost sugrumată în propria locuință, din Almeria. Bărbatul de 30 de ani a fost arestat de poliție.

Publicat in Panorama
Un bărbat din comuna vasluiană Deleşti a fost arestat preventiv, fiind acuzat de lipsire de libertate, lovire sau alte violenţe şi furt, după ce a sechestrat şi agresat o femeie din oraşul Cugir.   

Publicat in Moldova
Lumea sporturilor de contact este în stare de șoc. Victoria Lee, una dintre cele mai noi vedete din MMA, a murit la vârsta de 18 ani.

Publicat in Alte Sporturi
O femeie în vârstă de 74 de ani diagnosticată cu „Flurona", termen folosit de specialişti pentru a descrie infecţia simultană cu virusul gripei sezoniere şi COVID-19, a decedat, a anunţat, luni, managerul Spitalului de Boli Infecţioase „Sf Parascheva" din Iaşi, dr Florin Roşu.

Publicat in Sanatate
Claudiţa Selavărdeanu, fost vicepreşedinte al Autorităţii Naţionale Pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP), a fost a fost trimisă în judecată de procurorii anticorupţie într-un dosar în care este acuzată că ar fi permis unor persoane acces la informaţii nedestinate publicităţii.

Publicat in Justitie
Minora de 14 ani care ar fi fost luată cu forţa de la domiciliu din localitatea Tălmaciu de către patru bărbaţi mascaţi şi obligată să urce într-un autoturism a fost găsită într-un imobil de pe raza localităţii Vad din judeţul Braşov, informează reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu.

Publicat in Justitie
Purtătorul de cuvânt al USR, Ionuţ Moşteanu, anunţă că a depus o solicitare către Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor pentru convocarea comisiilor juridice reunite şi demiterea preşedintelui Autorităţii Electorale Permanente, Constantin Mituleţu Buică.

Publicat in Parlament
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Ianuarie 2023 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31