fbpx
 

Items filtered by date: Duminica, 10 Decembrie 2023

Cățeii de la Padocul Miroslava au trecut printr-un chin inimaginabil din cauza celor care aveau sarcina administrării așezământului. Animalele au fost lăsate să moară de foame, într-o mizerie de nedescris. Câinii au fost lăsați bolnavi, fără tratamente, deși padocul are contract de colaborare cu un veterinar.
Acesta a decontat aporoape 10.000 de euro în ultimele 4 luni pentru servicii prestate, dar nu a ajuns aproape niciodată la padoc. El însuși recunoaște acest lucru și, după provocarea scandalului public, și-a luat concediu de la principalul său loc de muncă, clinica Facultății de Medicină Veterinară, pentru a putea îngriji câinii din Miroslava.

Publicat in Anchete
Într-o demonstrație captivantă de abilități și tenacitate, Alin „Bestia” Nechita, un tânăr de numai 20 de ani din satul Poieni, comuna Schitu Duca, județul Iași, a triumfat în kickboxing și a devenit noul campion al României la categoria grea. Realizarea sa extraordinară a avut loc în cadrul prestigiosului Colosseum Tournament 41, unde s-a confruntat cu temutul Marian Duncă. În meciul serii, Alin „Bestia” Nechita a ținut publicul cu sufletul la gură și a pus stăpânire pe ring cu hotărâre și pricepere.

Publicat in Politica Locala
Un minor a fost agresat în autobuz de către un șofer al Companiei de Transport Public Iași, scrie 24Iasi.ro care publică și imagini cu incidentul șocant.

Publicat in Social
Ipoteza unui gest sinucigaş se conturează în cazul celor două adolescente de 15 ani, din oraşul Uricani, care s-ar fi aruncat şi au murit, sâmbătă după-amiază, de pe un turn de apă înalt de 20 de metri, ce aparţine unei foste fabrici din municipiul Lupeni.

Publicat in Social
Peste 30 de percheziţii domiciliare au avut loc duminică pe raza judeţelor Satu Mare şi Maramureş, fiind vizată o reţea de traficanţi de droguri care le ofereau inclusiv ca plată unor minore pentru întreţinerea de relaţii sexuale, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Satu Mare.

Publicat in Justitie
Un turist a decedat, duminică, după ce a căzut în Bucegi, suferind răni extrem de grave.

Publicat in Social
Liceul Teoretic ,,Alexandru Ioan Cuza” din Iași, în parteneriat cu Școala Gimnazială ,,Gh. I. Brătianu” și Școala Gimnazială ,,Ionel Teodoreanu”, organizează, pe data de 11 decembrie 2023, ora 14, la Ateneul Național din Iași, conferința de diseminare și multiplicare a activităților și rezultatelor proiectului POCU/987/6/26/154296 - „EDUCAȚIA OUTDOOR – UN PAS SPRE VIITOR”.

Publicat in Educatie
Cea mai mare pensie din România are o valoare brută de 95.423 de lei, potrivit datelor obţinute de News.ro. Valoarea netă a pensiei este de 84.000 de lei, aproximativ 16.800 de euro lunar. Din cele mai mari 10 pensii din România, cinci sunt obţinute pe bază de contributivitate (în domeniul bancar), iar cinci sunt pensii speciale din domeniul Justiţiei.

Publicat in Joburi
Locuința lui Keanu Reeves de la Hollywood a fost spartă de un grup de intruși, la începutul acestei săptămâni, a anunțat presa locală, citată de Insider.

Publicat in Panorama
Descoperirea unei nave dispărute în urmă cu 500 de ani, care a fost găsită într-un deșert din sud-vestul Africii cu monede de aur la bord, este una dintre cele mai interesante reușite arheologice din ultimii ani.

Publicat in Panorama
Pagina 1 din 2