fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 12 Decembrie 2023

Luna decembrie este tradițional o lună optimistă, în care primim și oferim cadouri, în care ne facem planuri pentru noul an.

Publicat in Politica Locala
Doi membri ai clanului „Cocalarii” - o femeie şi un bărbat - condamnaţi la închisoare pentru trafic de droguri de mare risc în formă continuată au fost prinşi de poliţiştii din Bucureşti.

Publicat in Justitie
Când vine vorba de aplicarea legii, în unele instituții ale statului se produc veritabile miracolele. Un exemplu cât se poate de clar în acest sens este Primăria Suceava.

Publicat in Moldova
O elevă de 11 ani a căzut de la etajul al doilea al clădirii unui colegiu de elită din Iaşi, ea fiind transportată la spital.  

Publicat in Educatie
O dispută iscată între câțiva elevi a degenerat, luni, la o școală secundară din cartierul berlinez Neukölln. Zeci de persoane au fost rănite. Chiar și polițiștii sosiți la fața locului au avut de suferit.

Publicat in Panorama
Procurorii DIICOT şi poliţişti din cadrul DCCO - Serviciul de Combatere a Traficului de Persoane au efectuat nouă percheziţii domiciliare în Bucureşti, Ploieşti şi în judeţul Ilfov, într-un dosar care vizează mai mulţi proxeneţi ce păcăleau tinere prin metoda "loverboy", apoi le obligau să se prostitueze cu clienţi bogaţi racolaţi în cluburi exclusiviste din Capitală şi Constanţa.

Publicat in Justitie
Un copil în vârstă de 7 luni a decedat din cauza rujeolei, a anunţat, marţi, Centrul Naţional de Supraveghere şi Control al Bolilor Transmisibile.

Publicat in Sanatate
HUGO BOSS, unul dintre liderii mondiali pe segmentul de fashion premium şi luxury, a deschis, pe 9 decembrie 2023, în ansamblul mixed-use Palas Iași, prima locaţie din afara Capitalei și cel de-al patrulea magazin din România. Palas continuă, astfel, strategia de consolidare a mixului de retaileri premium.

Publicat in Timp Liber
Un milion de euro din bani publici de la PNL pentru site-ul Digi24. Banii veniți de la buget au fost plătiți de PNL site-ului Digi24.ro prin intermediul unei agenții de publicitate, după ce în fruntea partidului au ajuns Nicolae Ciucă și Lucian Bode, arată o investigație făcută de Libertatea. Articolele nu au fost marcate cu semnul P–publicitate, dar au fost trimise pentru plată la partid.

Publicat in Parlament
Dan Dungaciu, fostul director al Institutului de Științe Politice și Relații Internaționale „Ion I.C. Brătianu (ISPRI), este suspect pentru săvârșirea infracțiunii abuz în serviciu, potrivit unor surse PRESSHUB apropiate dosarului DNA.

Publicat in Justitie
Pagina 1 din 3