fbpx
 

Items filtered by date: Miercuri, 13 Decembrie 2023

E cel mai sărac spital din Iași, dar opulența medicilor e contrastantă: vin la serviciu cu mașini de la 70.000 de euro în sus

Spitalul merge pe deficit, iar saloanele sunt pe jumătate goale

Mucegaiul este omniprezent în clădirile care au 180 de ani și nu mai pot fi reabilitate, fiind retrocedate

Directorul medical tocmai și-a achizitionat un X5 și o Seria 3 de la BMW, mașini care împreună fac 200.000 de euro

Doctorița Aursulesei are un BMW electric pe care îl încarcă la spital, pe gratis

Alte modele de lux: Audi, Volvo, VW Touareg

Deși sunt 200 de angajați la 110 paturi, managerul a mai angajat patru medici în această toamnă, dintre care unul e fiul directorului Maternității din Piatra Neamț


Publicat in Anchete
O femeie de 50 de ani internată la Spitalul de Psihiatrie „Alexandru Obregia'' s-a autoincendiat, ea fiind transportată la urgenţe pentru acordarea de îngrijiri suplimentare, au declarat, pentru Agerpres, surse judiciare.

Publicat in Sanatate
Comisia Europeană a anunţat miercuri deblocarea a 10,2 miliarde de euro din fondurile de coeziune ce revin Ungariei, cu o zi înaintea unui summit european la care premierul ungar Viktor Orban ameninţă că se va opune lansării negocierilor de aderare cu Ucraina şi unui ajutor financiar al UE de 50 de miliarde de euro destinat Kievului, relatează agenţiile France Presse şi DPA.

Publicat in Eveniment
Un comisar din cadrul Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor (ANPC) Constanţa a fost agresat după un control la un motel din Caraş-Severin de către proprietarul clădirii. În urma verificărilor, au fost găsite mai multe nereguli, printre care cearceafuri pătate, produse expirate, excremente de rozătoare în depozitul de veselă. Unitatea a fost amendată cu 8.000 de lei, transmite News.ro.

Publicat in Administratie Locala
România înregistrează anul acesta primul caz de deces din cauza frigului. Un bărbat de aproximativ 55 de ani din Galați, om al străzii, a fost găsit fără viață de o altă persoană fără adăpost. 

Publicat in Moldova
O femeie din Italia a rămas aproape oarbă de un ochi, după ce un vecin care voia să arunce în aer blocul a tras înspre ea cu un harpon, încercând să-l lovească pe soțul femeii, care încerca să-l oprească pe scandalagiu.

Publicat in Panorama
Moment rar de sinceritate pe scena politică: purtătorul de cuvânt al PNL a recunoscut senin că guvernul va îngheța anul viitor doar salariile celor mai vizibili demnitari în timp ce primarii și șefii de CJ-uri, de exemplu, vor avea o majorare de 5%.

Publicat in Administratie Locala
Parlamentul European şi statele membre au aprobat miercuri înfiinţarea unei agenţii a Uniunii Europene pentru combaterea şi prevenirea spălării banilor şi a finanţării terorismului, fără a decide încă asupra viitorului său sediu, râvnit de mai multe ţări, între care Franţa şi Germania, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Vineri, pe 15 decembrie, de la ora 19:30, pe scena Uzinei cu Teatru a Naționalului ieșean, se va lansa premiera spectacolului „Manichiura roșie” de Erica Moldovan, un text care a obținut premiul „Cea mai bună piesă a anului”, în cadrul proiectului „Lecturi³”, ediția a patra. Producția este montată de Irina Popescu-Boieru, scenografia este creația lui Cătălin Târziu, iar din distribuție fac parte actorii Haruna Condurache și Răzvan Conțu.

Publicat in Social
Festivalul folcloric ,,Datini și obiceiuri de iarnă” revine, la Palas, cu alaiuri din zona Moldovei, care vor aduce publicului forme ale culturii tradiționale manifestate cu ocazia Crăciunului și a Anului Nou. Măști populare, trupe haiducești, jocul urşilor, colinde și plugușoare vor încânta publicul prezent. Și tot în spiritul sărbătorilor de iarnă, ,,Atelierul Artistului” vine în ajutor cu idei de cadouri pentru cei dragi, făurite de artiștii ieșeni, care pot fi împachetate, apelând la sprijinul ,,spiridușilor”cercetași.

Publicat in Timp Liber
Pagina 1 din 3