fbpx
 

Items filtered by date: Marti, 26 Decembrie 2023

REPORTER cere de 4 luni acest raport, dar a obținut o singură confirmare: s-au comis infracțiuni, a fost sesizat Parchetul General

Doar două persoane din Iași au citit acest raport: primarul Mihai Chirica și șefa Juridicului din Primărie, Cristina Oțeleanu

Consiliul Local și parlamentarii din Iași sunt total excluși dintr-un subiect care a distrus bugetul Iașului: pierderi de 40 milioane de euro în doar 6 luni de sezon rece

Mihai Chirica a jucat la Loteria bursei de energie pierzând o sumă imensă

Toate deciziile sale din iarna trecută au fost catastrofale

Ca de obicei, se ascunde după fostul viceprimar Cezar Baciu, care a semnat suplimentarea contractului pentru cărbune cu 10%

Curtea de Conturi impută prețul, cantitățile supradimensionate și creșterea valorii finale

REPORTER DE IAȘI cere desecretizarea acestui raport al Curții de Conturi: au fost bani publici, entitățile implicate sunt sub control public


Publicat in Anchete
Kanye West a prezentat scuze „comunităţii evreieşti" pentru o serie de remarci antisemite pe care le-a făcut în 2022, scrie The Guardian, conform News.ro.

Publicat in Panorama
Pensiile și alocațiile vor crește, de la 1 ianuarie 2024, cu 13,8%, iar beneficiarii le vor primi încă din primele zile ale anului viitor.

Publicat in Joburi
DNA redeschide un dosar privind modul în care inspectorii de la ISUJ Prahova și-au făcut treaba, inclusiv situația de la Ferma Dacilor, fără autorizație de incendiu, după ce a fost închis în martie 2023, au precizat surse judiciare pentru Știrile PRO TV.

Publicat in Justitie
Ferma Dacilor, pensiunea fără autorizații din Tohani, unde cel puțin cinci oameni au murit arși de vii, era promovată și de Sindicatul Național al Polițiștilor și Personalului Contractual, care oferea membrilor săi reduceri pentru cazarea de aici.

Publicat in Justitie
Doi bărbaţi, suspectaţi că au provocat incendii la două imobile din localitatea Moviliţa, au fost reţinuţi pentru 24 de ore, a anunţat, marţi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vrancea.

Publicat in Moldova
Primarul comunei Grădinari, Mihai Ioana, a murit în urma unui accident rutier produs luni seara pe DN 64, între localităţile Strejeşti şi Grădinari, informează Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

Publicat in Social
Aproximativ 515.000 de români îşi sărbătoresc onomastica de sărbătoarea Sfântului Arhidiacon Ştefan, pe 27 decembrie.

Publicat in Social
Un incendiu de proporţii a izbucnit, marţi dimineaţă, la Ferma Dacilor din comuna prahoveană Gura Vadului, sat Tohani, unde erau cazați mai mulți turiști.

Publicat in Social
Forţele aeriene ucrainene au anunţat marţi că au distrus o navă a flotei ruse în Marea Neagră suspectată că transporta drone iraniene folosite de Moscova în conflictul cu Kievul, notează AFP.

Publicat in Eveniment
Pagina 1 din 2