fbpx
 

Items filtered by date: Joi, 02 Martie 2023

O româncă de 27 de ani și parterul său și-au oferit fiica în vârstă de 12 ani unui bărbat de 70 de ani pentru suma de 90.000 de euro.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii din Timiş au efectuat 12 percheziţii în judeţele Timiş, Constanţa, Braşov, Iaşi, Hunedoara şi în municipiul Bucureşti, concomitent cu acestea fiind efectuate 13 percheziţii în Republica Moldova într-un dosar de înşelăciune cu criptomonede şi spălare de bani, informează, joi, IGPR.

Publicat in Justitie
Procurorii Parchetului General extind ancheta în scandalul dispozitivelor medicale prelevate de la decedați și refolosite în clinica de cardiologie intervențională de la Iași.

Publicat in Justitie
Procurori DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară efectuează joi 38 de percheziţii domiciliare în municipiul Bucureşti şi pe raza judeţelor Ilfov şi Călăraşi, în cadrul unei acţiuni de destructurare a unei reţele de proxeneţi, care a produs statului român şi o daună de 40 milioane lei din contrabanda cu tutun.

Publicat in Justitie
Sindicaliştii din învăţământul preuniversitar au protestat joi, timp de o oră, în faţa Prefecturii Iaşi, principala nemulţumire fiind nivelul salarizării atât a cadrelor didactice, cât şi a personalului nedidactic.

Publicat in Educatie
Fostul şef al Poliţiei Mizil Marius Rotaru, care a fost condamnat pe fond la trei ani de închisoare cu suspendare pentru favorizarea făptuitorului într-un dosar de trafic de minori, scapă de pedeapsă ca urmare a prescripţiei răspunderii penale, transmite Agerpres.

Publicat in Justitie
Parlamentul ungar a amânat joi din nou, până la sfârşitul lunii martie, dezbaterea şi posibilul vot asupra ratificării aderării Finlandei şi Suediei la NATO, ratificare ce mai rămâne să fie confirmată doar de două din cele 30 de state membre ale Alianţei, respectiv Turcia şi Ungaria, relatează agenţia EFE.

Publicat in Eveniment
Cu o experiență de peste 10 ani în operare, Palas Iași este ansamblul mixt preferat de marii retaileri atunci când vor să se extindă în premieră pe piața din regiunea de Nord – Est a României. Ultima locație premium inaugurată în ansamblul mixed-use este Enzo Bertini, un multibrand dedicat în exclusivitate articolelor de încălțăminte și marochinărie ale celor mai în vogă branduri de lifestyle ale momentului, prima din această regiune.

Publicat in Timp Liber
Educația a 840 de elevi și viețile a 840 de familii sunt date peste cap deoarece, timp de două decenii, autoritățile din Iași și cele de la București nu au fost în stare să restaureze o clădire monument istoric despre care știau că este un risc pentru copii și pentru cadre didactice. 

Publicat in Politica Locala
Guvernul PSD-PNL-UDMR a reorganizat, din nou, Secretariatul General al Guvernului, așa încât în loc să fie redus personalul de conducere și să fie eficientizată activitatea, s-a întâmplat exact opusul: de la începutul acestui an au fost înființate 26 de noi posturi de conducere, fiecare cu un salariu brut de mai multe mii de euro.

Publicat in Guvern
Pagina 1 din 3