fbpx
Portokal

cristi tanasa

Acum două luni am vizionat un reportaj ce identifica o situație îngrijorătoare cu privire la campania de împădurire „O pădure cât o țară!”, în care cele menționate pe hârtie nu se potriveau cu realitatea din teren.

14 maşini au fost avariate într-o parcare din oraşul Galaţi de un bărbat de 35 ani, aflat sub influenţa alcoolului.  El a tăiat cu un un cuţit anvelopele autoturismelor. Bărbatul a fost reţinut de poliţişti şi s-a ales cu dosar penal pentru distrugere, transmite „Adevărul”.

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă, în cooperare cu lucrători vamali,  comisari din cadrul Gărzii Naționale de Mediu si Căpitănia Cernavodă, au depistat într-un transport pe fluviul Dunărea o barjă încărcată cu peste 1.050 tone deşeuri din fier, sosite în portul Cernavodă, care urmau să fie importate în România, din Serbia, fără respectarea prevederilor legale.

Două poliţiste din cadrul Biroului de Siguranţă Şcolară Iaşi se deplasau marți, 3 august, cu autospeciala la o activitate ce urma să aibă loc la o şcoală din municipiul Iaşi, moment în care au văzut, căzut pe asfalt, un bărbat în vârstă.

Polițiștii ieşeni au intervenit marți, 3 august, la peste 90 de evenimente, majoritatea sesizate prin 112. Au fost aplicate 280 de sancţiuni contravenţionale, iar în urma acțiunilor și intervențiilor efectuate au fost sesizate 33 de infracțiuni.

Un incident mai puțin obișnuit s-a petrecut, noaptea trecută, pe Aeroportul din Iași. Pasagerii unui zbor din Bologna au rămas fără bagajele de cală, care au ajuns la o cu totul altă destinație decât proprietarii lor.

Doi oameni au murit, șapte sunt în stare critică și alți 31 sunt răniți după ce două trenuri de pasageri s-au ciocnit, transmite miercuri agenția cehă de știri CTK, preluată de Reuters.

Utilizatorii WhatsApp, aplicaţie deţinută de Facebook, pot trimite acum fotografii şi videoclipuri ce vor dispărea după prima vizualizare.

Arheologii din județul Neamţ au reușit să scoată la lumină urmele unei așezări umane vechi de peste 6.000 de ani, în comuna Agapia. Artefactele găsite aparțin culturii Precucuteni.

Pagina 1 din 3170

Facebook

Arhiva ReporterIS

« August 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
            1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31          

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top