fbpx
 

Items filtered by date: Luni, 12 August 2019

Ambasadoarea Chinei în România, Jiang Yu, a fost astăzi în Iași și a avut întâlniri la Primărie, Consiliul Județean și Camera de Comerț. De fiecare dată, i-au fost prezentate proiecte care de care mai spectaculoase în care este așteptată implicarea statului chinez.

Publicat in Administratie Locala
Pofticioșii de mâncăruri aromate au de acum o nouă alternativă pentru o masă copioasă, deoarece Barabu și-a curățat cartofii și este gata să îi servească în Food Court, la etajul doi din Iulius Mall Iași.

Publicat in Timp Liber
Un bărbat de 42 de ani, din comuna suceveană Șerbăuți, a fost găsit în casă cu gâtul tăiat. Descoperirea macabră a fost făcută chiar de sora lui, care l-a găsit pe acesta într-o baltă de sânge.

Publicat in Moldova
Un bărbat de 45 de ani, din municipiul Dorohoi, a sunat ieri la Poliție pentru a anunța că a  fost implicat într-un accident rutier şi este posibil ca celălalt conducător auto să se afle sub influenţa băuturilor alcoolice.

Publicat in Moldova
Un tânăr din județul Vaslui, în vârstă de 31 de ani, a ajuns în arestul IPJ Sălaj după ce a violat o femeie și i-a furat telefonul mobil. Totul s-a petrecut weekendul trecut, în localitatea Zalău.

Publicat in Moldova
Zeci de turiști români sunt blocați de două zile pe insula grecească Samothraki. Aceștia au rămas blocați în port după ce feribotul care le asigura transportul s-a defectat.

Publicat in Eveniment
Poliţiştii de frontieră timişeni au depistat, în zona de competenţă, un cetățean din Turcia care a încercat să treacă ilegal frontiera din Serbia în România, pe jos, pe la frontiera verde.

Publicat in Social
Poliţiştii de frontieră din Vama Stânca au descoperit, ascunsă asupra unui cetăţean ucrainean, o carte de identitate falsă care urma să fie folosită în Cehia.

Publicat in Moldova
Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Aeroport Iași au depistat patru cetăţeni moldoveni care deţineau paşapoarte cu însemnele autorităţilor române, care s-au dovedit a fi false.

Publicat in Politica Locala
Polițiștii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Petea au descoperit la controlul de frontieră două autoturisme mărcile Jaguar și Kia, care figurează în bazele de date ca fiind căutate de către autoritățile din Italia, respectiv Belgia.

Publicat in Social
Pagina 1 din 3