fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 16 Octombrie 2020

Fostul deputat PSD Cristian Rizea, fugit în Republica Moldova după ce a fost condamnat la 4 ani și 8 luni de închisoare, este la un pas de a fi extrădat. Anunțul a fost făcut de președintele Igor Dodon, care susține că lui Rizea i se poate retrage cetățenia moldovenească dacă a fost obținută ilegal.

Publicat in Justitie
Un profesor francez care le arătase elevilor săi caricaturi cu profetul Mahomed a fost decapitat vineri în apropiere de Paris, iar atacatorul său a fost împuşcat mortal de poliţie, relatează AFP.

Publicat in Eveniment
Un polițist din cadrul IPJ Iași a intrat în atenția superiorilor după ce a ajutat-o pe Oana Lovin, tânără model de videochat remarcată la protestele din București unde apărea cu o legătură de sparanghel în mână, să ajungă la racla Sfintei Parascheva, în condiţiile în care femeia nu are buletin de Iaşi şi, potrivit reglementărilor de la momentul pelerinajului, nu ar fi putut intra în curtea Catedralei Mitropolitane din Iaşi.

Publicat in Social
Polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Arad, împreună cu D.I.I.C.O.T., au efectuat două percheziții domiciliare, într-un dosar de trafic de persoane, trafic de minori și act sexual cu un minor.

Publicat in Justitie
Procurorii DIICOT Iași împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO au efectuat un număr de 3 percheziții, pe raza municipiilor Iași și Oradea, la sediile a două societăți comerciale, într-o cauză în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracțiunii de trafic de droguri de risc.

Publicat in Social
Grupul pentru Comunicare Strategică a anunţat, vineri, lista judeţelor în care indicele infectărilor cu virusul SARS-COV2 cumulate la 14 zile, raportate la 1.000 de locuitori, a depăşit pragul de 1.5. Pe primul loc se află Bucureştiul, cu 2.81, urmat de Alba şi Vâlcea.

Publicat in Sanatate
Un bărbat din Constanța, care confecționa joint-uri pe care apoi să le vândă cu prețuri între 10 și 15 lei a fost prins în flagrant, vineri, de jandarmi, care i-au confiscat întreaga „marfă”, scrie Mediafax.

Publicat in Social
O fetiţă în vârstă de 2 ani şi 7 luni a murit după ce a căzut, vineri, de la etajul trei al unui bloc din municipiul Mangalia.

Publicat in Social
Grupul de Comunicare Strategică a raportat vineri, 16 octombrie, alte 4.026 de infecții cu coronavirus (dintr-un total de 30.431 de teste) și 75 de decese din cauza COVID-19.

Publicat in Sanatate
Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a vizitat spitalul mobil de la Leţcani care începând de vineri primeşte pacienţi infectaţi cu COVID-19, această unitate sanitară mobilă funcţionând ca secţie exterioară a Spitalului de Boli Infecţioase din Iaşi pe toată perioada pandemiei.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3