fbpx
 

Items filtered by date: Vineri, 10 Aprilie 2020

Un bărbat care a tuşit intenţionat spre un poliţist local, în timp ce încerca să părăsească un spital, a încheiat un acord de recunoaştere a vinovăţiei cu procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Cluj-Napoca, urmând să primească o condamnare de 6 luni închisoare cu suspendare, relatează Agerpres.

Publicat in Justitie
Sorina Pintea a fost demisă de la conducerea spitalului din Baia Mare. Decizia vine la o zi după ce premierul Ludovic Orban îi ceruse ministrului Sănătăţii să o demită de la conducerea spitalului din Maramureş. Noul manager al Spitalului Judeţean din Baia Mare este Alexandru Oros.

Publicat in Sanatate
22 decese provocate de coronavirus au fost confirmate, vineri, în România. Bilanțul total este acum de 270 de morți.

Publicat in Sanatate
Persoanele care au venit în cursul zilei de vineri la Aeroportul Internaţional Iaşi pentru a se îmbarca în curse charter pentru a pleca la muncă în Germania vor putea să călătorească în urma unei derogări, a informat directorul Aeroportului Internaţional Iaşi.

Publicat in Administratie Locala
Demnitarii ar putea avea indemnizații mai mici. Mai multe surse guvernamentale spun că e vorba de o tăiere a acestora cu 25%. O decizie va fi luată săptămâna viitoare, cel mai probabil printr-o ordonanță de urgență.

Publicat in Guvern
Preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Gheorghe Flutur, a fost externat din Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) după ce s-a vindecat de COVID-19, iar de vineri şi-a reluat activitatea.

Publicat in Moldova
Studenții din ultimul an de studiu își pot susține online lucrările de licență, masterat sau doctorat pe perioada stării de urgență, arată un ordin al ministrului Educației publicat în Monitorul Oficial.

Publicat in Educatie
Magistraţii Tribunalului Iaşi l-au condamnat, vineri, pe omul de afaceri Gruia Stoica la o pedeapsă de patru ani de închisoare cu executare, decizia nefiind definitivă.

Publicat in Justitie
Deputatul Marius Bodea a sesizat președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, și comisarul pentru Mediu, Virginijus Sinkevicius, cu privire la fenomenul tăierilor necontrolate din pădurile din România în această perioadă.

Publicat in Administratie Locala
Grupul de Comunicare Strategică a anunțat, vineri, că numărul infectărilor cu nou coronavirus a ajuns la 5.467 în România, în creștere cu 265. Bilanțul epidemic al deceselor a urcat la 257.

Publicat in Sanatate
Pagina 1 din 3

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30