fbpx
 

Items filtered by date: Sambata, 23 Mai 2020

Un nou focar de infecţie cu noul coronavirus a apărut la Spitalul de Neurochirurgie din Iaşi, unde 15 cadre medicale şi 13 pacienţi au fost confirmaţi cu COVID-19, a anunţat, sâmbătă, managerul unităţii sanitare.

Publicat in Sanatate
Caz dramatic în Timiș, unde un asistent de pe un elicopter SMURD a fost chemat să își salveze propriul copil de 4 ani, rănit într-un accident. Martorii spun că au început să plângă când au realizat dramatismul situației.

Publicat in Sanatate
Elevii trebuie să aibă nasul și gura acoperite pe durata examenelor, dar și cât timp vor fi prezenți în școală pentru pregătirea acestora.

Publicat in Educatie
O româncă de 44 de ani a fost ucisă cu patru focuri de armă în parcarea unui supermarket Auchan din localitatea Cuneo, Italia

Publicat in Eveniment
Un bărbat de 39 de ani, dat în urmărire internaţională pentru o crimă pe care a săvârşit-o în oraşul spaniol Marbella, unde a împuşcat mortal o persoană şi a rănit o alta, a fost prins de poliţiştii din oraşul Uricani, a informat sâmbătă Inspectoratul de Poliţie (IPJ) Hunedoara.

Publicat in Justitie
Ordinul privind obligativitatea purtării măştii a fost publicat în Monitorul Oficial.

Publicat in Sanatate
O femeie, în vârstă de 84 de ani, dintr-o comună din judeșțul Vâlcea a fost bătută crunt de fiica sa de 62 de ani, potrivit publicației Gazeta Vâlceană. În urma bătăii, victima a ajuns la spital. Incidentul s-a petrecut la mijlocul lunii aprilie.

Publicat in Social