fbpx
Închisoare cu executare pentru un bărbat din Sălaj care a distribuit poze cu amanta sa în ipostaze intime: fotografiile au ajuns și la soțul femeii

Închisoare cu executare pentru un bărbat din Sălaj care a distribuit poze cu amanta sa în ipostaze intime: fotografiile au ajuns și la soțul femeii


Un bărbat de 44 de ani din județul Sălaj a fost condamnat la închisoare cu executare pentru violarea vieții private după ce a distribuit pe rețele sociale mai multe fotografii și clipuri video cu amanta sa în ipostaze intime, informează ziare.com, care citează portalul instanțelor din România. Sentința Judecătoriei Jibou nu e definitivă și poate fi atacată cu apel.

Ancheta a scos la iveală faptul că victima, aflată în pragul divorțului, l-a cunoscut pe inculpat pe internet. După ce i-a trimis bărbatului mai multe fotografii în ipostaze intime, cei doi s-au întâlnit și au întreținut relații sexuale care au fost filmate și fotografiate de inculpat.

Când femeia l-a anunțat pe bărbat că nu mai vrea să continue relația cu el, acesta i-a trimis soțului și cumnatului femeii pozele pe care și le-au făcut împreună și filmările în care cei doi întrețineau raporturi sexuale. Unele dintre acestea ar fi ajuns și pe rețele sociale.

În urma procesului desfășurat la Judecătoria Jibou, bărbatul a fost găsit vinovat de infracțiunea de violare a vieții private.

„Prin acțiunea sa, inculpatul a afectat integritatea psihică a persoanei vătămate prin divulgarea/ transmiterea către terțe persoane, membrii ai familiei persoanei vătămate, consăteni, prin postarea pe Facebook a pozelor/ filmulețelor în care cei doi apăreau în ipostaze intime”, se arată în sentința Judecătoriei Jibou prin care bărbatul acuzat de violarea vieții private a fost condamnat la un an și o lună de închisoare.

Pentru că bărbatul este recidivist – are o condamnare cu suspendare pentru conducere fără permis, pedeapsa a fost aplicată cu executare, rezultând o pedeapsă de doi ani și o lună de închisoare cu executare.

 

Sursa: ziare.com


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30        

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top