fbpx
Ialomițean ridicat de polițiștii antidrog după ce a primit din Spania un colet cu 4 kilograme de cannabis

Ialomițean ridicat de polițiștii antidrog după ce a primit din Spania un colet cu 4 kilograme de cannabis


Polițiștii antidrog și procurorii D.I.I.C.O.T. din Ialomița au efectuat 3 percheziții la domiciliile unor persoane bănuite de operațiuni cu droguri. Față de un bărbat de 46 de ani a fost dispusă măsura reținerii pe bază de ordonanță.

Joi, 24 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii D.I.I.C.O.T - B.T. Ialomița au interceptat un colet suspect, transmis din Spania, având ca destinatar un bărbat, de 46 de ani, din localitatea Perieți.

În urma verificării conținutului coletului, au fost descoperite, pe lângă produse alimentare și de uz casnic, 12 pungi din plastic transparent, conținând fragmente vegetale de culoare verde-oliv, de aproximativ 4 kilograme.

Ulterior, au fost efectuate 3 percheziții domiciliare, una în București, una în localitatea Perieți și una în Misleanu.

La percheziții, au fost descoperite și ridicate 13 bile din folie de plastic, în interiorul cărora se afla o substanță solidă de culoare albă, un plic ce conține semințe și fragmente vegetale de culoare verde oliv, un pistol, un cântar electronic, 500 de euro, 18.600 de lei, un telefon mobil, mai multe înscrisuri și documente, precum și pungi din plastic cu urme de materie verde-oliv.

Destinatarul coletului, un bărbat, de 46 de ani, din Perieți, a fost reținut pentru 24 de ore, acesta fiind prezentat magistraților cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările continuă pentru documentarea întregii activităţi infracţionale.

Activitățile au beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de sprijinul jandarmilor ialomițeni.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2020 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top