fbpx
Portokal
Proxenet condamnat pentru trafic de minori, prins în Germania

Proxenet condamnat pentru trafic de minori, prins în Germania


În urma cooperării polițienești dintre România și Germania, un bărbat, condamnat pentru constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de minori, a fost depistat.

Un cetățean român, de 26 de ani, urmărit la nivel național și internațional, pentru săvârșirea infracțiunilor de constituire a unui grup infracțional organizat și trafic de minori, a fost depistat de autoritățile judiciare din Germania.

Proxenetul român a fost prins în urma cooperării între F.A.S.T. România, prin Serviciul Urmăriri din cadrul I.G.P.R. – Direcția de Investigații Criminale și F.A.S.T. Germania.

Împotriva celui în cauză, Tribunalul Timiș a emis un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea.

În fapt, în luna august 2013, persoană în cauză, beneficiind de sprijinul alte persoane, a sechestrat și a exploatat sexual două minore, în județul Timiș.

E.N. – F.A.S.T. (European Network of Fugitive Active Search Teams - Rețeaua Europeană a Unităților de Căutare Activă a Urmăriților) înglobează toate structurile naționale de ,,Urmăriri” pentru  a realiza o cooperare mai strânsă între statele membre ale Uniunii Europene în ceea ce privește localizarea, arestarea și predarea persoanele urmărite în baza mandatului european de arestare.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top