fbpx
Portokal
Polițistul pedofil din București, condamnat la 20 de ani de închisoare!

Polițistul pedofil din București, condamnat la 20 de ani de închisoare!


Decizie definitivă în cazul polițistului pedofil Eugen Stan: Curtea de Apel București a hotărât ca acesta să fie condamnat la 20 de ani de închisoare cu executare. Decizia este definitivă.

Arestat la începutul anului 2018, după ce agresat sexual doi copii într-un lift din Capitală, fostul polițist Eugen Stan a primit, vineri, condamnarea definitivă.

„Polițistul pedofil” Eugen Stan a fost trimis în judecată pentru 18 fapte de agresiune sexuală comise în Bucureşti, în perioada noiembrie 2009 – ianuarie 2018, asupra unor victime cu vârste cuprinse între 5 şi 38 de ani.

Cazul bărbatului a intrat în atenția opiniei publice în 2018, atunci când imaginile suprinse de o cameră de supraveghere într-un lift al unui bloc din sectorul 6 al Capitalei au șocat pe toată lumea. În imagini se putea vedea cum bărbatul a pipiăt și a sărutat doi copii, o fetiță de 5 ani și un băiețel de 9 ani, într-un lift.

„Sunt efectuate mai multe activităţi de cercetare şi criminalistice. Au fost identificate şi alte camere de supraveghere şi sunt vizionate imaginile. Facem apel la cei care îl recunosc pe bărbatul surprins în imagini să apeleze prin sistem 112 poliţia sau să se adreseze celei mai apropiate secţii”, anunțau reprezentanții Poliției Capitalei în acel moment, fără a cunoaște identitatea făptașului.

Tatăl unuia dintre copii a relatat, șocat, ce a discutat în acea zi cu băiatul său: „A venit băiatul şi a zis că a fost cu un domn sus şi în loc să oprească la etajul patru l-a oprit la etajul opt şi i-a băgat lui mână… a pipăit-o pe la fund”.

O prietenă de familie a copiilor a oferit mai multe detalii care au revoltat și mai mult opinia publică.

„Copiii intrau în scară şi s-au uitat în spate şi au văzut că vine un om în urma lor şi a ţinut uşa. I-a zis individului că stă la etajul 4 şi el i-a zis mai vedem după aia.

S-a pus într-un colţ cu fata, ţinea fata cum stătea el pe vine aşa, ţinea fata pe piciorul lui şi băiatul era în spate. Se vede pe filmare când a urcat înapoi în lift cum a băgat mâna în pantaloni la fată. O pupa pe gură, pe gât”, a completat femeia.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top