fbpx
 
Foto: Jurnalul Olteniei Foto: Jurnalul Olteniei

Sarmale cu cannabis la Penitenciarul Drobeta Turnu Severin: „bucătăreasa”, căutată prin INTERPOL


O ,,bucătăreasă” în vârstă de 82 de ani a gătit sarmale cu droguri și a reușit, cu ușurință, să le introducă în penitenciarul din Drobeta Turnu Severin județul Mehedinți, scrie Jurnlalul Olteniei.

Bătrâna în vârstă de 82 de ani i-a adus de mai multe ori, la vizită, nepotului din închisoare, sarmale cu cannabis, sau mai exact cannabis ascuns în sarmale.

La un moment dat bătrâna infractoare a fost prinsă și dată pe mâna justiției. La finalul procesului Tribunalul Mehedinți a condamnat-o pe Mladen Elena fostă Toma Elena, la 2 ani de închisoare cu executare.

În prezent condamnata octogenară nu se află după gratii unde ducea marfa. Motivul, în timpul procesului ea s-a căsătorit și stabilit tocmai în Australia la Campbelltown. Așa că autoritățile statului român au fost nevoite să o caute prin Interpol, în vederea încarcerării.

Potrivit anchetatorilor o femeie de 82 de ani, a fost condamnată, definitiv, pentru trafic de droguri, de Tribunalul Mehedinți, și este căutată, prin INTERPOL, de autoritățile din România.

Femeia a fost condamnată în 2019, pentru un dosar instrumentat încă din 2014. În fapt, bătrâna originară din județul Prahova și domiciliată, la momentul începerii anchetei, în localitatea Topleț județul Caraș-Severin a fost trimisă în judecată după ce a folosit o metodă inedită de a introduce droguri în penitenciarul, în care era încarcerat nepotul său: făcea sarmale, cu canabis, pe care le introducea în arest. În urma perchezițiilor, oamenii legii au confiscat aproximativ 2 kg de cannabis de la locuința femeii. Între timp, pe parcursul procesului, femeia s-a căsătorit și s-a stabilit în Campbelltown, Australia.

Este vorba despre Elena Mladen fostă Toma, înainte de căsătorie, care, conform site-ului Poliției Române, are „mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru infracțiuni la regimul stupefiantelor. Posedă mandat de executare a pedepsei închisorii, emis de Tribunalul Mehedinți, fiind condamnată la 2 ani închisoare , pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri”.

 

Sursa: Jurnalul Olteniei


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30