fbpx
Portokal
Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia şi-a schimbat declaraţia: a recunoscut că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină

Femeia care a desfigurat-o pe Cristina Joia şi-a schimbat declaraţia: a recunoscut că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină


Bătăuşa care a atacat-o şi desfigurat-o pe Cristina Joia, designerul emisiunii „Visuri la cheie”, și-a schimbat declarația. Agresoarea a recunoscut că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină. Ea a fost arestată pentru 30 de zile.

Femeia acuzată că a lovit-o puternic în față pe Cristina Joia și-a petrecut noaptea în arestul Secției 14 poliție, după ce luni seara a primit ordonanță de reținere pentru 24 de ore.

Femeia a fost arestată preventiv pentru 30 de zile. Decizia vine la scurt timp după ce agresoarea și-a schimbat declarația și a recunoscut că victima nu i-a rupt ștergătorul de la mașină.

Potrivit anchetatorilor, femeia ar fi revenit asupra declarației inițiale, în care spunea că a acționat la nervi pentru că victima ei, Cristina Joia i-ar fi rupt ștergătorul de la mașină. Până la urmă, agresoarea a recunoscut în fața magistraților că designerul doar i l-a ridicat, cel mai probabil pentru a o atenționa că a parcat în loc nepermis.

Tânăra de 34 de ani este reținută sub acuzația de loviri și alte violențe. Poliţiştii au deja imaginile tulburătoare ale agresiunii, filmate de camerele de supraveghere ale magazinului în care s-a petrecut atacul.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top