fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Două prostituate și un proxenet, suspecți în dosarul femeii incendiate în Giurgiu: sunt audiați de procurori

Două prostituate și un proxenet, suspecți în dosarul femeii incendiate în Giurgiu: sunt audiați de procurori


Două femei și un bărbat au fost duși la Parchetul Tribunalului Giurgiu, marți seară, în cazul femeii găsite incendiate, la marginea localității Ghimpați, arată surse judiciare.

Potrivit Știrilor Pro TV, este vorba despre două femei care practică prostituția, în timp ce bărbatul este proxenet.

Cei trei ar fi declarat în fața anchetatorilor că victima ar fi băut o substanță insecticidă și că, de fapt, ei ar fi încercat să o resusciteze, așa explicându-se coastele rupte.

După ce au văzut că femeia a murit, i-au pus corpul într-o geantă și au dus-o la marginea localității Ghimpați, unde i-au dat foc.

Potrivit anchetatorilor, victima de la Ghimpați ar fi avut o plagă înjunghiată, pe care cei trei suspecți nu au reușit să o explice, precum și urme de spermă.

În urmă cu o săptămână, anchetatorii din Giurgiu au făcut publică identitatea femeii care a fost ucisă şi incendiată pe marginea DN 6.

Victima este Mihaela-Sabina Mircea, în vârstă de 32 de ani, domiciliată în Orașul Buftea, județul Ilfov.

Femeia era mama unui copil.

Polițiștii au găsit-o în baza de date, după ce a fost obținută o amprentă. Este vorba despre o persoană care a avut probleme cu poliția în străinătate.

Polițiștii au descins într-o locuință din Pantelimon, unde aceasta a locuit mult timp cu fostul ei concubin, însă acolo au aflat că bărbatul, un cetățean arab, era plecat din România de cinci luni.

Dacă iniţial s-au rezumat să spună doar că au identificat victima, fără să spună cum se numeşte şi de unde provine, afirmând că nu a fost dată niciodată dispărută, doar câteva ore mai târziu, procurorii de la Giurgiu au venit cu date suplimentare. Ei au afirmat că este vorba despre o femeie în vârstă de 32 de ani, care oficial ar fi locuit la Buftea, că ar fi fost mama unui copil şi, mai ales, că ar fi fost identificată cu ajutorul criminaliştilor, dar şi cu ajutorul medicului legist, asta pentru că, în ciuda stării avansate de carbonizare, specialiştii au reuşit să preleve probe, şi, mai ales, să le compare cu datele deja existente în bazele Inspectoratului General al Poliţiei.

Acolo au găsit amprentele femeii şi au ajuns la concluzia, fără echivoc, pe baza unor dovezi ştiinţifice, că este vorba despre această femeie.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac