fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS
 
Un DJ cunoscut în Iași și iubita acestuia, ridicați de polițiști pentru trafic de droguri

Un DJ cunoscut în Iași și iubita acestuia, ridicați de polițiști pentru trafic de droguri


Un cunoscut DJ din Iași și iubita acestuia au fost ridicați, ieri seară, de polițiștii antidrog. El se numește Vlad Pleșoianu iar ea, Sabina Cercel.

Cei doi sunt suspectați de către poliție și procurori că erau dealeri și vindeau droguri de mare risc și de risc prin cluburile din Iași, dar mai mult într-un cerc de cunoscuți, clienți formați în ani de zile. Tânărul are numeroase postări pe Fcebook cu mixaje muzicale personale, însă este și admirator al grupului de hackeri Anonymous, scrie ZDI.

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism - Serviciul Teritorial Iaşi au dispus, în urma unor percheziţii domiciliare, reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a două persoane, acuzate de săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc în formă continuată.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, joi, de DIICOT, în perioada decembrie 2020 - ianuarie 2021, unul dintre inculpaţi s-a aprovizionat, de la celălalt inculpat, cu droguri de risc şi mare risc pe care ulterior le-a comercializat către consumatori de pe raza judeţului Iaşi.

„La data de 13 ianuarie 2021, procurorii DIICOT - Serviciul Teritorial Iaşi împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul BCCO Iaşi au efectuat un număr de două percheziţii domiciliare, pe raza judeţului Iaşi, în urma cărora au fost ridicate diverse cantităţi de droguri de risc (cannabis), droguri de mare risc (MDMA) şi sume de bani susceptibile a proveni din traficul de droguri de mare risc şi alte bunuri care ar avea legătură cu activitatea infracţională. (...) Acţiunea a beneficiat de sprijinul jandarmilor din cadrul IJJ Iaşi", precizează sursa citată.

Cei doi inculpaţii urmează să fie prezentaţi Tribunalului Iaşi cu propunere de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Iunie 2022 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Cartierul Austriac