fbpx
Print this page
Foto: Profimedia Foto: Profimedia

Un tânăr român din Marea Britanie a mers cu 290 km/h, cu motocicleta, pentru a scăpa de polițiști: a încercat să fugă și din sala de judecată


Un român a fugit dintr-un tribunal din Marea Britanie, după ce a fost condamnat la 40 de săptămâni de închisoare, în urma unor infracțiuni. El a fost prins la scurt timp.

Tânărul de 19 ani ar fi fost prins că a trecut pe roșu la mai multe semafoare, a intrat pe contrasens și, mai mult decât atât, a circulat cu o viteză de 290 km/h, cu polițiștii pe urmele lui, transmite The Sun.

Adolescentul român a fost prins în cele din urmă, când a oprit la o benzinărie, pentru a alimenta.

A fost nevoie chiar și de un elicopter pentru a-l localiza pe acesta. După ce a fost reținut, autoritățile au descoperit că motocicleta pe care o conducea avea numere de înmatriculare false, iar el nu avea permis și nici asigurare.

Deşi fapta a avut loc în mai, românul şi-a aflat abia acum pedeapsa. După anunţarea sentinţei, el a sărit din boxa acuzaţilor şi a încercat să scape din tribunal, dar a fost prins de poliţişti.

Românul ar fi al doilea cel mai rapid om prins circulând pe drumurile publice din Marea Britanie. Adam Campion, de 26 de ani, ar fi doborât recordul la viteză, când a condus cu 304 km/h.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Articole similare