fbpx
Portokal
Șase eleve, audiate în cazul Cumpănașu

Șase eleve, audiate în cazul Cumpănașu


Continuă ancheta în cazul lui Alexandru Cumpănașu. Mai multe persoane au fost audiate în ultimele zile, unele dintre ele fiind minore. Totul după ce mama unei tinere a făcut o plângere la poliție prin care susține că fata ei a fost hărțuită.

Lui Alexandru Cumpănașu îi sunt aduse mai multe acuzații, printre care amenințare, hărțuire, dar și instigare la ură, totul după ce mama unei tinere a făcut plângere la Poliție.

A fost deschisă o anchetă penală, se fac deja audieri în acest caz. Potrivit realitatea.net, șase tinere, unele dintre ele minore, care nu locuiesc în Capitală, au fost audiate. Alexandru Cumpănașu va fi și el audiat, însă nu există informații legate de data la care ar urma să se întâmple acest lucru.

Scandalul a izbucnit în luna decembrie, când fata de 17 ani a postat pe TikTok un videoclip în care sugera că Alexandru Cumpănașu flirtează cu minore. Imediat, acesta a reacționat și a început să o insulte.

„Nesimțito ce ești, lasă ca am eu grijă de tine! Nu doar profesorii trebuie sa fie pedepsiți, și unii elevi. Ce înseamnă atitudinea asta? Ce înseamnă așa ceva? Nu ți-e rușine?", spunea atunci Cumpănașu.

Părinții copilei nu au stat pe gânduri și au mers să depună plângere penală împotriva lui Alexandru Cumpănașu. Femeia spune că, atât ea cât și fiica ei, au fost hărțuite și amenințate în repetate rânduri.

„Am depus plângere. Am fost audiată atât eu cât și fețita mea... Așteptăm să vedem ce se întâmplă în anchetă. Fata este într-o situație delicată, expusă de dl Cumpănașu prin materialele pe care a înțeles să le realizeze. Am făcut referire la o hărțuire, intimidare. Esta atât de  nepotrivită atitudinea în raport cu un copil și expunerea...", explica mama fetei.

În ultima perioadă, Alexandru Cumpănașu este mai nou vedetă pe TikTok și postează zilnic videoclipuri în care îi denigrează pe profesori și critică sistemul de învățământ din România. Contul său de TikTok, sub numele de „Profu online” este urmărit de peste 500.000 de persoane. Cei mai mulți sunt minori.

 

Sursa: realitatea.net


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Februarie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top