fbpx
Portokal
Codrin Ștefănescu: Liviu Dragnea se simte abandonat, uitat, neglijat

Codrin Ștefănescu: Liviu Dragnea se simte abandonat, uitat, neglijat


Fostul secretar general al PSD Codrin Ștefănescu susține că Liviu Dragnea „se simte abandonat, uitat, neglijat" și că „are nevoie de susținere și de o vorbă bună". Mai mult, el le dă adresa de la închisoare celor care ar vrea să îi scrie.

„Am promis că vă țin la curent! Liviu Dragnea nu se simte bine! Nici cu sănătatea, nici emoțional, nici psihic! Se simte abandonat, uitat, neglijat! I-am spus aseară, la telefon, că nu trebuie să cedeze în fața sistemului!", a scris Codrin Ștefănescu pe Facebook.

El susține din nou că Liviu Dragnea nu este scos la muncă, deși are o hotărâre judecătorească în acest sens, și nu ar fi tratat pentru problemele de sănătate: „Abuzurile continuă, nimeni nu ia poziție publică! Iau eu, dacă colegii din partid sunt lași și se fac cā uită! Are nevoie de susținere și de o vorbā bunā!".

Mai mult, Codrin Ștefănescu le dă adresa de la Penitenciarul Rahova celor care ar vrea să îi scrie: „Este foarte important pentru el să-i scrieți! Nu lăsați un patriot aflat la ananghie!".

Liviu Dragnea se află în Penitenciarul Rahova după ce a fost condamnat, în mai 2019, la trei ani şi jumătate de închisoare în dosarul angajărilor fictive de la DGASPC Teleorman.

 

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top