fbpx
Portokal
Românul care a îngrozit Marea Britanie după ce a bătut cu sălbăticie trei femei, prins în Galați (VIDEO)

Românul care a îngrozit Marea Britanie după ce a bătut cu sălbăticie trei femei, prins în Galați (VIDEO)


Un individ extrem de periculos, de loc din Brăila, care a îngrozit Mrea Britanie în toamna anului 2019, a fost prins în sfârşit de poliţişti.

El a pătruns într-o dimineaţă în casa unei familii de asiatici din Luton, din sud-estul Angliei şi a lovit trei femei - bunică, fiică şi nepoată - până când le-a lăsat inconştiente la pământ. Se dădea drept curier şi venise să fure.

Săndel Hornea, în vârstă de 36 de ani, le-a lovit pe cele trei femei cu o brutalitate greu de înţeles, apoi le-a târât pur şi simplu în bucătăria casei.

Intenţia lui era jaful, aşa că a smuls o consolă de jocuri şi un decodor de satelit şi a ieşit calm pe uşă.

Imaginile filmate de camerele de supraveghere din locuinţă au făcut înconjurul Marii Britanii şi au ajuns în scurt timp şi în România, pentru că poliţiştii din Regat l-au identificat pe individ ca fiind Săndel Hornea, din comuna Cireşu, judeţul Brăila.

Timp de un an şi jumătate a stat ascuns în zona localităţii Făurei şi, la sfârșitul săptămânii trecute, a fost prins în municipiul Galaţi, de poliţiştii de la Investigaţii Criminale Brăila.

Bărbatul de 36 de ani, recidivist, beneficiar al controversatului recurs compensatoriu, în 2018, va fi extrădat acum în Marea Britanie, cu acordul lui, pentru a fi judecat.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top