fbpx
Portokal
Samsar de mașini, prins când încerca să fugă din țară cu banii persoanelor pe care tocmai le țepuise

Samsar de mașini, prins când încerca să fugă din țară cu banii persoanelor pe care tocmai le țepuise


Un samsar de mașini a fost prins la ieșirea din țară. Este acuzat că a țepuit cel puțin doi bărbați cărora le-a luat aproape 5.000 de euro avans sub promisiunea că le aduce vehicule din Vest.

S-a făcut apoi nevăzut cu banii. Individul are 48 de ani şi este din Bucureşti, însă faptele de înșelăciune pentru care a fost pus sub învinuire au avut loc în Dej.

Potrivit anchetatorilor totul ar fi început în anul 2019, când un bărbat l-a tocmit pe individ să-i aducă o mașină din străinătate la un preț mai accesibil. Îl găsise în urma unor anunțuri și a făcut greșeala să îi vireze 2.350 de euro în cont. Fără contract, fără nimic la îndemână.

La nici o săptămână distanță samsarul era de negăsit. Individul nu s-a oprit aici, iar în toamna anului trecut a mai păcălit un alt bărbat în mod similar. Acestuia i-a luat 2.500 de euro.

Individul a fost prins în Vama Nădlac, în timp ce voia să părăsească țara. Nu știm dacă fugea sau pur și simplu a avut ghinionul să fie controlat - cert e că pe numele lui existau aceste două plângeri.

Suspectul se afă, în prezent, sub control judiciar pentru o perioadă de 60 de zile.

Oamenii legii atrag atenția asupra acestor metode de lucru, din lumea așa-zișilor intermediari auto. Le recomandă cumpărătorilor ca banii să fie virați atunci când beneficiarul este sigur că va primi vehiculul dorit. Evident, asta implică o înțelegere fermă, scrisă, oficială, cu o persoană de încredere.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top