fbpx
Portokal
Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată: e acuzat că a vândut cocaină unui investigator sub acoperire

Fiul lui Ilie Dumitrescu, trimis în judecată: e acuzat că a vândut cocaină unui investigator sub acoperire


Sică Dumitrescu, fiul fostului mare internațional Ilie Dumitrescu, riscă să ajungă la închisoare. Tânărul a fost trimis în judecată pentru trafic de droguri de mare risc, alături de un complice, caporal în Ministerul Apărării Naționale.

Dumitrescu junior a fost filmat în centrul vechi din București în timp ce îi vindea cocaină unui agent sub acoperire.

Sică Dumitrescu a ratat șansa de a depăși performanțele tatălui său, deși ani buni a jucat și el fotbal. Mai grav este că acum, la 28 de ani, este pe punctul de a-și pierde libertatea după ce a fost prins în flagrant.

Sică Dumitrescu a căzut în plasa unei polițiste sub acoperire căreia a fost de acord să îi vândă trei doze de cocaină, în total trei grame.

Întreaga afacere s-a derulat în buricul Capitalei, într-o parcare situată la doi pasi de unul dintre localurile tatălui său, fostul internațional Ilie Dumitrescu. Operațiunea derulată sub supravegherea procurorilor DIICOT a fost filmată în cel mai mic detaliu.

Procurorii DIICOT susțin că Dumitrescu avea și un complice, un tânăr caporal dintr-o unitate a Ministerului Apărării Naționale, care îl aștepta în mașină.

În urma tranzacției, pusă la punct la telefon și monitorizată atent de agenții antidrog, tânărul Dumitrescu a încasat 1350 de lei. Dus la audieri, a recunoscut totul, spun anchetatorii.

DIICOT: „Inculpatul Dumitrescu Sică a recunoscut că i-a vândut cocaină martorului colaborator, însă fără a urmări un interes financiar.”

Procurorii susțin că nici nu avea cum să respingă acuzația, câtă vreme tranzacția a fost filmată, detaliile stabilite la telefon au fost interceptate, drogurile au fost găsite, iar după ce au fost analizate în laborator, experții au confirmat că fac parte din categoria stupefiantelor de mare risc.

Nici Sică Dumitrescu, nici tatăl său nu au făcut declarații pe marginea acestui subiect. Avocatul lor susține că este o situație delicată în familia Dumitrescu și vrea să vadă actul de trimiterea în judecată înainte de a face comentarii.

Soarta lui Sică Dumitrescu depinde de acum de ceea ce vor decide judecătorii: în primă instanță, cei de la Tribunal. Pentru acuzația de trafic de dorguri de mare risc, fiul fostului fotbalist riscă între 5 și 12 ani de închisoare. Dar pentru că a recunoscut acuzația, limitele de pedeapsa s-ar putea reduce cu o treime.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top