fbpx
 
Foto: Bild Foto: Bild

Descoperire șocantă într-o parcare din Germania: copii găsiți înfometaţi într-un TIR românesc


Șase minori, cu vârste cuprinse între 10 și 16 ani, au fost găsiți înfometați, joi seara, într-un TIR românesc aflat în Erfurt, Germania.

Șoferul a lăsat camionul în parcarea unui centru de transport marfă, apoi a plecat cu treabă. După două ore, acesta s-a întors și a observat o fantă în prelata remorcii. Când s-a uitat mai bine, el a văzut mîinile unor copii care cereau ajutor.

„Șoferul s-a uitat în zona de încărcare și a descoperit copiii acolo”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției federale, conform Bild.

Cei șase minori, toți din Afganistan, erau epuizați, după ce au stat ascunși timp de mai multe zile în camion. Ca să fie găsiți, ei au tăiat prelata TIR-ului, au scos mâinile afară și au început să strige după ajutor.

Camionagiul le-a spus oamenilor legii germani că a plecat din România și s-a aflat pe drum aproape patru zile. În tot acest timp, copiii au suferit de foame și de frig. Ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Patru dintre minori au fost interogați de polițiști la scurt timp după ce au fost găsiți. De asemenea, oamenii legii au deschis o anchetă împotriva șoferului român, suspectat de introducerea ilegală de străini în Germania.

„Suspiciunea nu a fost confirmată”, au anunțat autoritățile germane.

 

Sursa: Știrile Pro TV


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: