fbpx
 
Trei tineri din Constanța care furau haine din magazine, reținuți în urma unor percheziții domiciliare

Trei tineri din Constanța care furau haine din magazine, reținuți în urma unor percheziții domiciliare


Trei tineri au fost reţinuţi în urma unor percheziţii domiciliare în localitatea Negru Vodă, ei fiind suspectaţi de comiterea mai multor furturi de produse vestimentare din societăţi comerciale din judeţele Argeş şi Craiova, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

Tinerii, cu vârstele cuprinse între 20 şi 29 de ani, erau în vizorul anchetatorilor într-un dosar penal pentru furt calificat în formă continuată.

„Urmare a cercetărilor într-un dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunii de furt calificat în formă continuată, în cursul zilei de ieri, poliţişti din cadrul Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au depistat, în flagrant delict, 3 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 29 ani, în timp ce transportau, cu un autoturism, aproximativ 90 de articole vestimentare (jachete, pantaloni, sacouri, tricouri, pulovere etc.) având inscripţii ale unor mărci înregistrate, pe care le-ar fi sustras din mai multe societăţi comerciale din judeţele Argeş şi Craiova. În continuarea activităţilor, la aceeaşi dată, poliţiştii au pus în executare 3 mandate de percheziţie domiciliară, pe raza localităţii Negru Vodă, fiind identificate alte articole vestimentare", se arată într-un comunicat de presă transmis de IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, bunurile, estimate la aproximativ 20.000 de lei, precum şi autoturismul folosit de suspecţi au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

„În urma administrării probatoriului în cauză, cei trei au fost reţinuţi pentru 24 de ore, fiind introduşi în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Constanţa. În cursul zilei de astăzi, aceştia urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată cu propuneri corespunzătoare", a mai anunţat IPJ.

Acţiunea a beneficiat de suportul tehnic al Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale al IPJ Constanţa.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30