fbpx
Portokal
Percheziții la traficanții de droguri din Iași: 22 de persoane, audiate

Percheziții la traficanții de droguri din Iași: 22 de persoane, audiate


Poliţiştii Antidrog, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. Iaşi, efectuează, joi dimineață, percheziţii la locuinţele unor persoane bănuite de trafic de droguri şi efectuarea de operaţiuni fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive.

„La data de 4 martie 2021, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iaşi, efectuează 13 percheziţii domiciliare, în municipiul Iaşi, în cadrul unei acţiuni pe linia combaterii traficului de droguri şi a operaţiunilor fără drept cu substanţe susceptibile de a avea efecte psihoactive”, se arată în comunicatul Poliției.

Până în prezent, în urma percheziţiilor au fost descoperite importante cantităţi de substanţe psihoactive, care ar fi fost folosite la prepararea substanţelor susceptibile de a avea efecte psihoactive, precum şi produse preparate care ar fi fost pregătIte în scopul comercializării către consumatorii de pe raza municipiului Iaşi.

Totodată, au fost descoperite sume de bani ce ar proveni din traficul acestor substanţe interzise, precum şi alte bunuri care ar fi servit în derularea activităţii infracţionale.

De asemenea, în urma percheziţiilor, 22 de persoane urmează să fie conduse la audieri, fiind continuate cercetările sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de  constituirea unui grup infracțional organizat,  și efectuare, fără drept, de operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În activităţi sunt angrenaţi şi jandarmi.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30    

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top