fbpx
Portokal
Judecător de la secţia penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, surprins fără mască la protestul AUR

Judecător de la secţia penală a Judecătoriei Cluj-Napoca, surprins fără mască la protestul AUR


AUR a organizat duminică și la Cluj Napoca o manifestație împotriva obligației de vaccinare, iar printre protestatari a fost surprins și un judecător de la secția penală a Judecătoriei Cluj-Napoca.

Judecătorul a fost recunoscut de o publicaţie locală, care a relatat că magistratul nu purta masca de protecție, deși la manifestație s-au adunat zeci de protestatari, membrii și simpatizanți AUR.

„Stop dictaturii”, „Libertate”, au scris membrii AUR pe pancartele pe care le-au afișat. Protestul a fost organizat de deputatul AUR din Cluj, Ilie-Alin Colesa.

În pozele postate de Colesa pe contul său de Facebook apare și judecătorul Lucian Buta. Din imagine se poate observa că acesta nu poartă masca de protecție, scrie Clujust.ro. Judecătorul nu s-a ferit să arate că participă la protest, având în mâini o foaie pe care scrie „Corpul meu, alegerea mea. Nu obligativității vaccinării!”.

„Exemplu de nerespectare a regulilor impuse de autoritati oferit de judecatorul clujean Lucian Buta” a reacționat o persoană care a văzut imaginea.

Surse judiciare au relatat că, în general, judecătorul nu poartă mască pe stradă și că în instanță o poartă necorespunzător, adică sub nas. Contactat de sursa citată, judecătorul Lucian Buta a transmis că nu dorește să comenteze prezența lui la protest.

 

Sursa: România TV


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top