fbpx
 
Jandarm arestat preventiv după ce și-a bătut concubina și a lovit alte două femei

Jandarm arestat preventiv după ce și-a bătut concubina și a lovit alte două femei


Un jandarm a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, el fiind acuzat de procurorii Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti că şi-a bătut partenera de viaţă şi a lovit alte două femei.

În acelaşi dosar, este cercetat un alt jandarm, acuzat că l-a ajutat pe primul să arunce o substanţă chimică pe maşina concubinei.

Conform unui comunicat remis miercuri, Parchetul Militar de pe lângă Tribunalul Militar Bucureşti a dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de doi jandarmi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de violenţă în familie, distrugere, încălcarea ordinului de protecţie, două infracţiuni de lovire sau alte violenţe, ameninţare şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, faţă de unul dintre inculpaţi, respectiv complicitate la infracţiunea de distrugere, faţă de cel de-al doilea inculpat.

„În fapt, s-a reţinut că unul dintre inculpaţi a exercitat acte de violenţe faţă de o persoană de sex feminin cu care, la acel moment, avea relaţii similare căsătoriei, provocându-i acesteia multiple leziuni care au necesitat un număr de 6-7 zile de îngrijiri medicale, iar ulterior, în scop şicanatoriu, prin folosirea unei substanţe chimice şi ajutat de cel de-al doilea inculpat, a procedat la degradarea autoturismului persoanei vătămate şi a încălcat obligaţiile impuse prin ordinul de protecţie emis în favoarea persoanei vătămate", spun procurorii.

Jandarmul mai este acuzat că a lovit şi ameninţat o altă femeie, în timp ce se aflau într-un local public.

De asemenea, el a agresat o a treia femeie, în condiţiile în care aceasta o însoţea pe fiica sa în vederea depunerii unei plângeri penale faţă de inculpat la organele de poliţie.

Primul jandarm a fost reţinut de procurori, iar un judecător de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Militar Bucureşti a dispus miercuri arestarea preventivă pe o durată de 30 de zile.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)
Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație singulară
Donează suma dorită pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Donație lunara
Donează lunar pentru susținerea proiectului ReporterIS
Suma: 

Arhiva ReporterIS

« Aprilie 2024 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30