fbpx
 
Descarca aplicatia REPORTERIS

Tâlhari arestați preventiv după ce au atacat trei minori din Iași cu un spray lacrimogen și i-au jefuit

Tâlhari arestați preventiv după ce au atacat trei minori din Iași cu un spray lacrimogen și i-au jefuit


Poliţiştii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi au identificat doi tineri bănuiţi de tâlhărie calificată şi tentativă la tâlhărie calificată.

„Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 28 februarie a.c., în timp ce s-ar fi aflat pe raza municipiului Iaşi, prin pulverizarea cu o substanţă iritant-lacrimogenă şi prin exercitarea de ameninţări, aceştia ar fi sustras bani din posesia a patru minori şi ar fi încercat să deposedeze de bunuri alţi trei minori.

În cadrul dosarului penal, la data de 2 aprilie a.c., poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale Iaşi, cu spirijinul luptătorilor din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, au fost efectuat două percheziţii domiciliare, în urma cărora au fost ridicate mai multe mijloace materiale de probă”, se arată în comunicatul Poliției Ieșene.

Cei doi tineri bănuiţi de comiterea faptelor au fost conduşi la audieri, iar în baza probatoriului administrat în cauză, aceştia au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore, fiind introduşi în Arestul I.P.J. Iaşi.

Ulterior, cei doi tineri au fost prezentaţi, cu propuneri legale, Parchetului de pe lângă Judecătoria Iaşi şi Judecătoriei Iaşi, instanţă care a dispus arestarea preventivă a acestora pentru 30 de zile.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Octombrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top