fbpx
Portokal
Percheziții în Constanța la suspecți de contrabandă cu motorină și comerț cu produse contrafăcute

Percheziții în Constanța la suspecți de contrabandă cu motorină și comerț cu produse contrafăcute


Un număr de 13 percheziţii domiciliare au fost efectuate de poliţişti în judeţul Constanţa, la suspecţi de contrabandă şi punerea în circulaţie a unor produse contrafăcute, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Percheziţiile au fost făcute în urma unor acţiuni de prindere în flagrant.

„În perioada 5-6 aprilie a.c., poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa, au efectuat 13 percheziţii domiciliare, urmare a unor acţiuni de prindere în flagrant delict, la persoane bănuite de contrabandă şi punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată", reiese dintr-un comunicat de presă transmis de IPJ.

Conform sursei citate, poliţiştii au depistat pe 5 aprilie, în flagrant delict, doi bărbaţi, în timp ce transportau 400 litri de motorină despre care existau indicii că ar fi fost achiziţionată în mod ilegal.

În urma a patru percheziţii domiciliare efectuate în municipiul Constanţa şi portul Constanţa Sud - Agigea, au fost ridicate două autoturisme, 180 de litri de motorină, 7.000 de lei, 150 de euro şi 3 telefoane mobile.

„În continuarea cercetărilor, la data de 6 aprilie 2021, poliţiştii au depistat, în flagrant delict, trei bărbaţi, în timp ce ar fi descărcat, dintr-un autocar, 272 de grame de aur, 2.860 de ţigarete de diverse mărci, fără a avea aplicate timbre de accizare, 64 de articole de îmbrăcăminte şi încălţăminte, 18 poşete, precum şi 20 de parfumuri, bunuri care ar fi fost sustrase de la controlul vamal sau care ar purta mărci înregistrate", se mai spune în comunicat.

Ulterior, au fost efectuate nouă percheziţii domiciliare în judeţul Constanţa, fiind indisponibilizate peste 100 de articole vestimentare, două parfumuri, bunuri contrafăcute, precum şi 23 de pachete de ţigarete, fără a avea aplicate timbre de accizare.

Şase bărbaţi sunt cercetaţi pentru contrabandă şi punerea în circulaţie a unor produse purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

Acţiunea a beneficiat de suportul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale - IPJ Constanţa.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top