fbpx
Portokal
Proxenet din Călărași, arestat preventiv pentru trafic de minori și act sexual cu o minoră

Proxenet din Călărași, arestat preventiv pentru trafic de minori și act sexual cu o minoră


Un bărbat a fost arestat preventiv, marţi, pentru trafic de minori şi act sexual cu o minoră, fiind suspectat că, prin ameninţări şi agresiuni fizice, a determinat o tânără să întreţină relaţii sexuale contra-cost cu mai multe persoane.

Potrivit unui comunicat de presă transmis de DIICOT - Biroul Teritorial Călăraşi, „la jumătatea lunii mai 2020, inculpatul a recrutat o persoană vătămată minoră, prin metoda 'loverboy', în scopul exploatării acesteia prin determinarea la practicarea prostituţiei".

„Prin utilizarea de promisiuni, dar şi prin ameninţări şi agresiuni fizice, a determinat-o pe minoră să întreţină relaţii sexuale contra cost cu mai multe persoane. Totodată, în perioada mai-iulie 2020, inculpatul a întreţinut la rândul său relaţii sexuale cu persoana vătămată minoră", se arată în comunicat.

Procurori ai DIICOT şi ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul SCCO Călăraşi au efectuat o percheziţie domiciliară, în urma căreia a fost pus în aplicare un mandat de aducere pe numele suspectului, iar Tribunalul Călăraşi a dispus, marţi, arestarea preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.

Procurorii precizează că tânăra exploatată sexual a beneficiat consiliere psihologică în timpul anchetei.

 

Sursa: Agerpres


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Mai 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top