fbpx
Portokal
Irina Tănase, întrebată ce face Liviu Dragnea: „Nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate”

Irina Tănase, întrebată ce face Liviu Dragnea: „Nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate”


Irina Tănase, iubita lui Liviu Dragnea, susţine că fostul lider al PSD - aflat în Penitenciarul Rahova – „nu este bine”, are probleme de sănătate netratate şi „încearcă să ajungă sănătos acasă”. Logodnica lui Dragnea a mai susținut, luni seară, la Antena 3, că atât ea, cât și fostul lider PSD au primit foarte multe amenințări, iar timp de o lună ei i-a fost teamă să iasă din casă.

Irina Tănase a fost întrebată, luni seară, la Antena 3, ce face Liviu Dragnea şi a răspuns: „Nu, nu este bine, este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Asta este ce face Liviu Dragnea”.

Iubita fostului lider al PSD susţine că Dragnea, pe care îl vizitează în mod constant, „a avut un tratament diferit faţă de ceilalţi deţinuţi întotdeauna, dar diferit nu în sensul pozitiv” şi că a avut ”tot felul de şicane”.

Ea a povestit că Dragnea „stă în celulă cu încă trei domni”, iar „problema cea mai mare este lipsa de lumină şi faptul că stau între betoane”.

„În sistemul penitenciar, ultima grijă este bunăstarea deţinutului pe nimeni nu interesează chestia asta acolo. (...) Un aspect esenţial ar fi acela că toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate, ei nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi, ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile, care în cazul nostru au fost şi publice”, a mai susținut Irina Tănase, potrivit News.ro.

Folosind pluralul, Irina Tănase a povestit că „noi am avut şi un proces”, legat de faptul că Dragnea a vrut să îşi facă un RMN pe banii săi, nu pe cei ai Casei de Asigurări de Sănătate, ”pentru că îşi permite” şi vrea să plătească, însă până a primit acest drept a durat jumătate de an. Ea susţine că timp de şase luni Dragnea a stat 23 de ore pe zi în cameră, fără a primi tratament.

Întrebată cine i-a aplicat fostului preşedinte al Camerei Deputaţilor tratamentele pe care le descrie, Irina Tănase a răspuns: „În cazul lui nu se întâmpla nimic la decizia personalului din penitenciar. Întotdeauna mai sus. Ordinul de la cine, nu ştiu, dar aşa era ordinul”.

Logodnica lui Liviu Dragnea a mai susținut că atât ea, cât și fostul lider PSD ar fi primit foarte multe amenințări, fapt pentru care timp de o lună i-ar fi fost teamă să iasă din casă.

„Nu aș vrea să vă dau un exemplu pentru că la un moment dat a afirmat el o chestie legată de asta într-o emisiune și lumea s-a grăbit să ia în glumă. Au fost foarte multe astfel de momente, foarte multe amenințări și pentru el și pentru familia lui, pentru copii.

A fost o perioadă în care eu primeam atât de multe amenințări încât mi-a fost frică să ies din casă. Cred că o lună de zile. Erau diverse amenințări de la orice nivel, inclusiv cu atentat la sănătatea, la integritatea personală. Amenințări directe", a mai susținut Irina Tănase, la Antena 3.

 

Sursa: HotNews


Citeste si...
Nota
(1 Vote)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Septembrie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30      

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top