fbpx
Portokal
Un italian dat în urmărire internațională, prins din întâmplare în trafic după ce a depășit viteza

Un italian dat în urmărire internațională, prins din întâmplare în trafic după ce a depășit viteza


Un italian, urmărit internațional, a fost oprit de polițiștii rutieri din Iași, după ce a depășit limita legală de viteză. Bărbatul circula sub un nume fals.

„La data de 12 iunie a.c., în jurul orei 09.00,  poliţiştii Serviciului Rutier Iaşi au depistat un bărbat, din Italia, care era urmărit internaţional. Astfel, acesta conducea un auto pe raza oraşului Podu Iloaiei cu viteza de 77 km/h, limita legală de viteză fiind de 50 km/h", arată reprezentanții IPJ Iași.

Italianul avea asupra lui documente sub alt nume, dar, după verificări, polițiștii au constatat că este vorba despre persoana urmărită, astfel că au întocmit și un dosar penal.

„În urma continuării verificărilor efectuate împreună cu poliţiştii Biroului Urmăriri Iaşi şi Serviciului Criminalistic Iaşi, a rezultat că bărbatul ar avea alt nume şi este urmărit internaţional, pe numele său fiind emis de către Judecătoria Oradea un mandat de executare a pedepsei închisorii pentru tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat.

De asemenea, pe numele său autorităţile judiciare italiene au emis un mandat european de arestare în vederea predării”, mai spun polițiștii.

Bărbatul, Bella Vita Jean Paolo, a fost introdus în Penitenciarul Iaşi. El era dat în urmărire de 6 luni, de către polițiști români, pentru trecerea frauduloasă a frontierei, transmite „Ziarul de Iași”.


Citeste si...
Nota
(0 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top