fbpx
Portokal
Traficant de droguri din Iași, prins în flagrant cu peste o sută de comprimate MDMA ascunse în termos

Traficant de droguri din Iași, prins în flagrant cu peste o sută de comprimate MDMA ascunse în termos


Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T., au efectuat sâmbătă o acțiune de prindere în flagrant delict a unei persoane, în timp ce ar fi încercat să comercializeze 18 comprimate MDMA. Ulterior, în urma verificărilor, au fost descoperite, ascunse într-un termos, alte 106 comprimate MDMA.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Iași și procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Iași au efectuat, în aceeași zi, o percheziție domiciliară, în urma căreia au fost ridicate produse vegetale susceptibile a fi cannabis, un tocător pe care se observau urme de materie vegetală și un cântar de mare precizie.

Din cercetări a reieșit că persoană bănuită ar fi comercializat comprimate MDMA către consumatorii de astfel de substanțe din județele Iași și Neamț, la prețuri cuprinse între 50 și 80 de lei per comprimat.

Duminică, 13 iunie 2021, procurorii D.I.I.C.O.T.– S.T. Iași au dispus reținerea pentru 24 de ore a persoanei bănuite, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. În aceeași zi, Tribunalul Iași a dispus arestarea preventivă a persoanei, pentru 30 de zile.

Activitățile s-au desfășurat cu suportul Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Acțiunea a fost efectuată cu sprijinul polițiștilor Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Neamț și al jandarmilor din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Iași.


Citeste si...
Nota
(2 voturi)

Leave a comment

Facebook

Arhiva ReporterIS

« Iulie 2021 »
Lu Ma Mie Jo Vi Sa Du
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31  

Sondaj

Joomla forms builder by JoomlaShine
Go to top